Gambar Norjuma Habib Mohamed

NorJuma Habib Mohamed….is that you???

juma11.jpg

About these ads

~ by pickholes on January 3, 2007.

32 Responses to “Gambar Norjuma Habib Mohamed”

  1. For the first time i saw this pic, i was shocked. she was an idol last time and now, nothing different between us. don’t worry. She has a lot of money rite… there are many slimming center and diet programme that she can attend. what i’m worrying if Dato’ will find other Nona Personality to replace her. so beware Juma. We still love u. Take care

  2. I’d say Juma has to start hitting the gym Juma before datok starting to hit on some other cute chicks!

  3. biarla die.. janji die happy…

  4. tak apalah juma… janji kita sihat.. saya dulu pun gitu..lepas bersalinlah katakan.. setahun okla tu balik asal.. dont worry ok!!!!

    • aha yelah, baru lepas bersalin memanglah badan masih sembab lagi dah lama2 ok le tu. apa pun u juma memang cantik semulajadi n kalu tembam sekalipun masih manpak cantik lagi k.

  5. wow…juma..look sou cute wif new weight…!!!hmm..am shocked too to c this..tapi takpe, tk ur time juma..to proof dat sape2 yang da kawin ttp akan maintain cantik

  6. biar betik!!! anyway u cute la…

  7. memang.. lain giler.. so maknenye sume orang bile make up cantik la. so takde beza org biase ngan selebriti.. takde natural beuty la. heheh.. so apelagi g la jogging

  8. u have 2 work hard juma, i,m really shocked.just take ur time, excercise n healty diet. good luck

  9. memanglah kegemukan ni membuktikan org cantik pun bertukar jadi kurang cantik. so mulai sekarang mai kita sama2 berusaha utk kuruskan badan, sbb saya pun senasib ngan juma juga. TENSION!!!!!!

  10. i felt like crying seeing her pic. but still u guys shud see her during majlis potong jambul baby. gemuk but tetap lawa!

  11. Sedeynyaa aku tengok die..Juma!! Do something!!

  12. OMG!! is that you??? JUMA ke tu??? yes, better do sumthing la..

  13. juma kurus lamo doh….

  14. juma dah kurus blk ok!!!dlm magazine diva ade gmbr die..

  15. Fulamak juma!! Berbeza sungguh muka dia lps bersalain dan tak pakai make-up jika dibandingkan dgn gambar yang kena touch-up 1cm. kalau orang kata Juma pakai susuk, aku percaya. Korang tengoklah betul-betul. Pipi tu jatuh macam susuk tu dah terkeluar. Huduh macam aku jugak.

  16. Lepas bersalin camtu la. Semua bonyoh. Pas few mths ok la. Everyhting back to normal. Juma I believe waktu hamil ada “water retention”. PAstu semua OK balik. Cam me.. :)

  17. it’s ok….manusia boleh berubah…ini perkara biasa..semua perempuan akan lalui perkara yang sama..terpulang pada Juma..semua keputusan terletak di tangannya…

  18. apa pasal la nak kecoh-kecoh sangat benda2 mcm ni. normal la yang kurus kan gemok dan yang gemok kan kurus. jgn suka menghina sgt. semua org tak perfect

  19. tu belum tgk lagi para suami atau ‘laki’ yg boroi/buncit dan bontot mcm kena sedut kedalam lepas bini beranak atau kahwin. labuh dan pipih plak tu.

  20. sy happy tgk kak juma happey…let she be her self…wish u blissful 4eva!!

  21. ye ke,gmbr norjuma….stahu sy dlm kosmo norjuma dah cntik smula

  22. ala… org kaya kejap jer dah boleh kurus. duit ada apa2 pun boleh buat. apa yang nak di herankan.stiap minggu g slim wold sentiasa mentainla badantu…

  23. ala..biasa la…saya salute sebab org camni yg cantik berani mengandung..n x kesah pon muka huduh sekejap…yg penting ada anak..lain la macam yang xmo anak sebab nak jaga badan…

  24. hairan bin ajaib ni…its ok org pempuan pandai jaga bdn..takde masalah.

  25. aku mcam tak percaya jauh betul perbezaan dulu & skg..

  26. ape nama anak norjuma ek?

  27. she is nice person..n idola aku…
    aku mmg minat kt dia…
    even da gemuk muka still lgik bseri2 kan…n etika dia pun dia jaga…x mcm stgh org tu..

  28. ala cunnye juma..cute sgt,kurus ke tembam ke xkisah,janji ati mau cun…suka la muka juma,dari dulu aku minat kt dia..berseri je..

  29. sebut pasal nurjuma ni..
    cube tengok fb someone..
    syarifah elyana syed baharuddin..
    diletaknye gmba nurjuma sbg profile pic..
    and die mms sume gmba nurjuma pd sseorang..
    di admitnya yang dat is her pics..
    ramai tertipu..
    lbey2 lg y xknl nurjuma

  30. My ex.. Miss her so much..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: