Azharina and Datuk Sukri

Amboi ai, sama cantik sama padan, bagai pinang di belah dua.

Ikutilah kisah selanjutnya pasangan yang sungguh bahagia ini di Majalah URTV atau majalah majalah hiburan tempatan yang lain pada tarikh dan masa yang sama pada tahun hadapan, 2009 (or earlier!).

About these ads

~ by pickholes on April 22, 2008.

3 Responses to “Azharina and Datuk Sukri”

  1. cantik eh…..macam cucu ngan datuk

  2. tol tol tol.eehhhh x lah cm cicit ngan moyang.hehehehe

  3. Eh..tak baiklah u all ni. kalau ye pun janganlah menghina macam tu sekali. bairkanlah dengan dia dah itu pilihannya. sorry kerana teguran ini.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: