Siti Nurhaliza di peluk rakus..

siti.jpg

~ by pickholes on May 30, 2007.

15 Responses to “Siti Nurhaliza di peluk rakus..”

  1. Mcm tpksa snym ja si CT..

  2. eh siti pun familiar dgn haiwan..mcm ni lah role model

  3. ehehe…comel gak upanya….cam sesuai jer..kehkehkeh

  4. Mana satu bruk ni?? Konpeus lak

  5. beruk pun dapat peluk siti..kita yang sama spesies ngan siti dapat salam tangan je..but siti u memamg role model saya..ever and ever

  6. sy rasa yg pakai baju putih tu la beruk kot….konpeus gak nih…anis_afiqah96@yahoo.com

  7. ct cyg………..

  8. cute beruk 2 kan…. bila lagi yg bakal dalam perut 2 plak siti yer…

  9. kpd yg marah sgt kat siti tu…napa ko??? jeles ye…korang tk layak nk kutuk siti…sebab korang tu sapa haa??

  10. emm…bguslah tue…skurang2nya siti sggup mlkukan krja2 amal cm ni….kowg tu ntah sggup ke tak wat cmtu…jgn la ske ktuk2 owang ni…sape pun owang tue,die pun ada ati..pkrlah klu korang kat tmpat owang kna ktuk tue…msti sdh…ssh ooo klu kte wat dose dgn owang ni…mati nk kna mnta maaf kat owang tu…..jgnlah ktuk2 siti…die knl korang pn tak…

  11. wei syoknya… klu aku lah mcm tukn best… i love you ct…

  12. tu bukan CT, superimpose..

  13. hai ct comel nye orang utan2

  14. tolw ar.cam trpaksa snyum ar!!!!

  15. mane leh jadi role model..x ikut cara islam pun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: