Soalan bocor – UPSR

The Malaysian Examinations Syndicate said yesterday that the similarity in the questions provided by tuition and school teachers to those in UPSR is a coincidence.

Well, what can I say. I have to believe this.

I’d say it must have been an exceptional case of ‘pure coincidence’ considering the very remote probability of predicting spot-on questions in Bahasa Malaysia, English Paper, Mathematics Paper and Science Paper (that’s about all the papers in UPSR!)

Superb forecast, whoever made the forecast should’ve been in a weather forecast profession or better still, just fuck teaching and hit the road to Genting! I’m sure you’ll make tons of money there..

Fact of the matter is to re-sit for UPSR examination would be a helluva disaster not only to pupil, but to teachers and the relevant authorities and ministry too. To top it up, the relevant parties in collaboration with Police would have to yank their fat ass to run a nationwide investigation to nail down those responsible and find out exactly at what stage of preparation that the leakage came about. The investigation will not complete unless it disclose the culprits as this involves various interest parties, especially parents. Integrity and reputation of certain parties – principals, teachers, syndicate staff etc will definitely be at stake.

And if there was indeed a leak, the relevant authorities and parties will have to get busy preparing for the revised examination for pupils to re-sit. And all these need to be done with Ramadhan, Hari Raya and school holidays being just around the corner.

Imagine the hassle….

Now, you may not want to believe what the Malaysian Examinations Syndicate said but don’t you think telling the public that the whole leaking mess was just a coincidence makes more sense here (could also save everybody ass too) ??

About these ads

~ by pickholes on September 9, 2007.

636 Responses to “Soalan bocor – UPSR”

  1. Is it really true that the upsr questions leak out to the news? Can the ministry have the upsr paper done with ramadhan and hari raya around the corner?

  2. Assalamualaikum,cikgu saya ialah seorang murid yang akan menduduki UPSR tahun ini.Saya rasa tidak sabar untuk menghadapinya tapi saya takut untuk mendudukinya.Boleh tak ckgu tolong saya untuk mengatasi masalah saya ini?Saya harap cikgu boleh menolong saya.

  3. Assalamualaikum,cikgu hari untuk UPSR semakin tiba.Saya berasa sungguh berdebar-debar.Boleh tak cikgu tolong saya untuk mengatasi masalah ini?

  4. Assalamualikum,cikgu.Semakin hampir UPSR semakin berdebar.Saya sangat risau takut tak dapat nak menjawab soalan UPSR.Kalau tak dapat jawab sudah semestinya saya akan mengecewakan ibu dan bapa saya.Cikgu boleh tak bagi soalan Spot untuk saya. pleazzzz

  5. Saya berasa sungguh berdebar-debar.Boleh tak cikgu tolong saya untuk mengatasi masalah ini?

  6. ala esok upsr…. takutnya

  7. HAI… kepada orang yang bernama muhammad ishraqi bin jazli standart 6 2008, saya nak ucapkan selamat berjaya dan selamat menduduki UPSR…

  8. CIKGU BOLEH TAK CIKGU BAGI SOALAN BOCOR UNTUK SAYA SEKARANG

  9. AAAA!!!! BESOK UPSR!!! PLEASE PLEASE!!! BAGI SOALAN BOCOR!! SAYA SANGGUP BAYAR

  10. saya akan cuba dengan sebaik baik mungkin untuk mendapat 5A di dalam UPAR. dok macam mu nok soalan bocor sokmo he he he he he…………..

  11. Esok nak UPSR (9,10,11).8.08—–>takut~ ~ ~

  12. saya mesti lulus UPSR~~~~~~
    ESOK ADA =BM1,BM2 & SN ——->TAKUT(GEMENTAR)

  13. *****DULU DUDUK UJIAN BIASA SAYA DAPAT (3B2C)
    *****KALAU UPSR SAYA MESTI DAPAT (5A) SOLIT…

  14. upsr esok saya akan buat yang terbaik…
    tolong doakan ye…hanya untuk keluarga n negeri “KEDAH”

  15. Cikgu², boleh cikgu tolong saye tak? UPSR esok so saye nak soalan yang telah bocor dicucuk-cucuk dengan pensel..He he..Saya nak kate pandai tak jugak ‘coz dapat antara 3A2B – 5A jer.. Percubaan – 5A :) PRA – 4A1B … Dengan pencapain camtu ke camne boleh dapat 5A? Boleh tak cikgu bagi saye soalan bocor? Kalo bleh sume skali. Tak pun Math je…He he… ;)

  16. Aha, lupa plak nak bagi tau. Aku ni terer sikit² je la dlm B.I, Math, SN & BM….1 la agaknye…so pada pendapat korang…boleh tak aku dpt 5A????

  17. Also, I want to wish for all Year 6 pupil of S.K Putra in Perlis – Good Luck! ;)

  18. gud luck 4 adk2 yg exam sok,…buat tol2 taw,…ingt blik,ap yg ckgu ajr,…

  19. akk yana ykin,msti adk2 ley jwab,…akk doa kn,kowg b’jye,..

  20. jgn t’lmpau arp kn ckgu,..repeat blik,ap yg u all sumer,dh blajar,..

  21. wah,ramai gak yang nak mintak soalan bocor yer.Ok,Kalo sape 2x ade bagi kat aku bleh tak?please

  22. assalamualaikum cikgu…saya syaza nak mintak bantuan cikgu cara nak mengatasi masaalah runsing waktu exam…saya dah berusaha bersungguh-sungguh tapi my mind tetap takut dan berdebar-debar..saya takut time exam saya nanti my mind menjadi kelangkabut dan membuat jawapan salah…adik-beradik saya semua berjaya dan mendapat kejaya yang mewah…tetapi saya seorang anak yg tak beberapa pandai…saya nak keputusan saya cemerlang agar ibu saya boleh menjadi ibu misali…saya harap cikgu boleh bagi soalan bocor kat saya….harap permintaan saya ni di usahakan…sekian terimakasih e-mail saya zana_pearls@yahoo.com.my

  23. haha,ujian hari ini nak kata susah tak jugak,nak kata senang (bolehlah)………. :P

  24. hurray , esok balik rumah pukul 10:00am……..
    ~*~*~*esok ada ujian MATH sahaja……..:D

  25. ujian hari bm kertas 2 ada susah sikit..:)

  26. esok arie las sya periksa… doakanlah semoga saya brjaya. amin

  27. harap2 dapatlah 5A tahun ni..

  28. saya muhamad adib nazhan dari sekolah kebangsaan desa cempaka ingin menucapkan selamat menjawab UPSR soalan akhir hari inI! SAYA PON!!!

  29. nor eliya syazana mesti berjaya dapat 5 A di dalam peperiksaan UPSR 2008 dari sk. sg. pasir kechil.

  30. spe nor eliya???

  31. saya rasa takut resurt nak klr………..tahun ni soalan bI bocor

  32. kamu macam mana eliya???????????????

  33. BM:98
    MT:40 per 40
    SN:30 per 30
    BI:40 per 40
    rasa okey tak ???????

  34. hei,i have 2 bestfriends.They are SITI NUR FAIQAH BT.ZURAIDY AND ARFA NADIRAH BT.SAIPOL BAHRI.THIS IS NANA OR SUITABLE TO BE CALL AS NENE WOULD LIKE TO WISH U SELAMAT HARI RAYA.

  35. THIS IS NANA AGAIN.U THINK I WILL GET 5A’S FOR MY UPSR WITH THOSE MARKS.I WISH GOOOOOOOOOOOD LUCK TO MYSELF.

  36. MY SCHOOL ORGANISED A TRIP TO SINGAPORE A FEW MONTHS AGO.MY PARENTS DOES NOT LET ME JOIN THE TRIP BECAUSE WORRY OF MY SAFETY.DEAR GOD , PLEASE LET ME JOINING THE TRIP

  37. hello!Selamat Hari Raya Aidilfiltri.Saya akan hadapi UPSR tahun ni.Saya harap boleh dapat 5A.Tolong doakan saya.Bye

  38. Hello

  39. susah betul sln upsr

  40. didi duduk mn?

  41. mn ni org?

  42. mn ni org?

  43. salam semua,doakan sye supaya dpt 5a upsr yerk!!!!!

  44. fuck you man cikgu aku pun ada ckp soalan bocor

  45. lu sapa ha

  46. ko cakap fuck tu dosa x ingat tu kehan

  47. hai..sya thun depan nk menduduki UPSR..mcam mna sya nk mngatasi msalah ni..??

  48. soalan bocornye mane…..x tunjuk pun…..

  49. mmm…

  50. soalan nya mana???
    tak de pun…
    wasurenaide …

  51. tahun depan aq nak UPSR tapi aq rasa sains ngan mathematik mesti susah punya hati ku ini berdebar2 lah rasa nak mati.

  52. same aku…
    tahun depan UPSR..

  53. mmm..

  54. ……saya..saya dapat 5A………..YAHOOOO!!!

  55. alhamdullilah spe yg dapat 5A abng ucapkan tahniah banyak2
    sesiape nak hadiah 100 rnggit dtang kat petronas jelatek
    abng janji akan bgi SUMPAH

  56. arg UPSR dah dekat aku ada lagi 7 bulan je lagi..

  57. Ohh cikgu yang tidak ku kenali pleesss

  58. SAYA NK JAWAPAN

  59. huhuhuuhuhu ad 7 bulan je

  60. afiq jangan takut i pun nak juga

  61. nk soalan bocor upsr 2009

  62. cikgu tlg saya..saya nak soalan bocor pleaz..

  63. assalamualaikum semua brang siapa yg tidak jujur allah akan beri balasan yg amat murka di akirat kelak.sy ingin beri nasihat kat semua jangan lah nak soalan bocor cubalah berusaha sendiri supaya dpt 5A. sy pun ada UPSR JUGA tapi sy x mcm awk nak soalan bocor sbb itu adalah perbuatan dosa. kalau alllah S.W.t beri x dpt 5A dlmUPSR mcm mana
    haa itu saja nasihat sy.

  64. satu lagi nasihat sy sebalum UPSR tu doa lah banyak2 dan solat hajat supaya allah makbul doa kite ya asssalamualaikum

  65. assalamualaikum…
    erm..soaln upsr pd thun 2007 agk snglah..
    matematik nyer sng..
    tpi…kbnkkan bdk skolah syer bm krts 1 bnyk dpt b..knper..??
    dn..smnjk syer msk ke form 2 syer dh x paham nk bljr mt sbb ianya bljr dlm bhsa ing..
    knper skang dier x guner bhsa mlyu sdgkn syer sdh beraper thun bljr di skolah rngh dlm bhasa malysia..
    knper..???
    skang syer sdh sukar untk bljr mt n sn..
    bleh tnjuk ajr..???????

  66. assalamialaikum…
    erm soaln bm palng mdah rmai sklh saya mendpat A… saya pun mendapat Abelajarlah bersungguh2

  67. erm,,hola,,im bryan want to get 7A in UPSR this year…gud luck..hehe

  68. cikgu saya akan menduduki upsr pade thn nie…ala takut ar..saya ni selalu dapat 4a 1b..nnnn kengkadang dapat 3a 2b jerk..saya susah nk dapat sc n bi ‘a’.harap cikgu dpt memban2 saye…

  69. cikgu saye ade mslah cikit…saye slalu dapat 3a2b…blh ke
    nk dapat 5a….doakanlah saye….tadi ada taksiran 1 gementar gile….

  70. saye always dpt b dlm bi ngan mt…help me please!!

  71. iera,u sklah mane?

  72. hye..tahum ni sy UPSR..sy slalu dpt matematik markah rendah..cikgu kt sekolah slalu bagi banyak latihan tapi saye ttp x faham…bi plak karangan 2 saya slalu x bley nk wt….tolon la saye

  73. kwn sy slalu dpt A..sy sedih sgt tgOk mark pkse sy…..
    tolong sye…

    • hai,nama saye khairil.ni alamat emel saye=hafizhensem@ymail.com
      spe2 yg nk emel saye dipersilekan!umur saye 12 tahun

  74. hye taon ni farah akan menduduki UPSR..bg farah soalan nye msti sng r..bru2 nie farah bru dpat dpt mark pksa..MT=96%,SC=80%,smue farah dpt A..Farah happie sesangt..farah sekolah dkt sk desa baiduri dr kls 6 AMAL,FRAH KLS FIRST TW…tp sdeh farah dh nk pndh dr stu..taon lps farah bdak bru..mse darjah 5 msok kls ke-4..ps2 dh ptghan taon dpt msok kls A..Darjah 6 nie boring sb dpt jd pengwaas sekolah

  75. HYE CIKGU ECOK SAYA PEKSA PENTAKSIRAN………………….HAHAHAHAH…NAK GTAHU YG TU JE,,

  76. hye..tahun ni atiekah nak UPSR…ase maca xsabar la…em tahun ni atiekah teruk cgat BM PEM 90%,BM PEN 96%,MATH 94%,SN 89%,BI 80%…aduh dlu cume 95 keatas…aduh….

  77. CIKGU SAYA NI ORNG YG LEMAH DLM MATH CIKGU BLH TOLONG TAK?

  78. Hi everyone!saya hanya mau cakap dengan kamu semua sebenarnya UPSR senang sahaja kita tak baca buku dan tidak dengar semasa cikgu mengajar…saya sudah menduduki UPSR pada tahun lepas…saya berana manyesal kerana tidak mendengar cikgu semasa cikgu mengajar…siapa yang menduduki UPSR pada tahun ini…baik berusaha dan mendengar cikgu mengajar… jangan cakap kita tak boleh buat…PERHATIAN…cakap SAYA BOLEH BUAT setiap hari…GOOD LUCK!!!

  79. FUAK U

  80. FUCK U…CIBAI …LANCAU..PUKIMA…

  81. SEBENARNYA KITA TAK PERLU BEAJAR…APA GUNA KALAU KITA BELAJAR

  82. hello,sesipe yg ade soalan bocor 2 tlg ah bgi
    kt sye.especially maths…..please help me.kalau korong semue tlg insyaallah sye leh tlg ape yg sye mampu

  83. klu ade soaln tlg g sye eh.

  84. saya syikin..tahun lepas 2008 saya menduduki peperiksaan upsr..ALHAMDULILLAH saya berjaya dan dpt 5A

  85. SAYA nur asyikin..tahun lepas saya menduduki upsr..dan ALHAMDULILLAH saya dpt 5A dlm upsr

  86. saya takut untuk buat upsr……….

  87. jangan takut kanak kanak ..kamu semua pasti akan berJAYA…THAT THE TRUE I”M CEKGU YAM AJAI MENGAJAR KELAS 5 REMAYONG PDA THUN 2009

  88. hai..tahun lepas 2008,saya mempunyai ramai kawan kawansaya yang sama sama belajar dan buat revision.i hope korang semua akan berjaya pada masa yang akan datang,INSYALLAH..amin..

  89. assalammualaikum,kamu semua tak payah la gementar sangat.saya ni kira senior kat sekolah,dulu saya dapat 5A.senang jer..buat revision,tumpukan perhatian terhadap pelajaran,kepada anak anak islam,jangan lupa selalu solat,berzikir,berdoa dan kalau dalam rumah kena rajin menolong ibu bapa,kalau kita selalu sombong dgn Allah,nanti Allah pun akan lebih sombong dari kita..insyaallah..kamu semua akan berjaya..saya selalu mendoakan kamu semua berjaya..amin..

  90. aii…korang jgn la nk hrpkan soalan bocor jerr…berusaha..kalau korang tak berusaha,macammana la nk pandai dlm pelajaran yg sterusnya..cuba mengucap 2 kalimah syahadah sblm korang fikir pasal soalan bocor ni..kalau korang jadi mcm ni..sampai bila2 pun tak pandai..lagipun kalau korang orang,korang tahu apa betul apa salah..ingat Tuhan..

  91. UPSR akan menjelang tidak berapa lama lagi….saya yakin akan mendapat 5A….Insya Allah

  92. Assalammualaikum semua,UPSR akan datang menjelma tidak lama lagi!doakan saya…

  93. semoga berjaya

  94. askum doakn sy bjaya dlm U.P.S.R yg akn dtg nie..:)

  95. Assalamualaikum….Pls doakan saye ngan plajar2 laen untuk hadapi UPSR nnti,bleh…plz…?Saye gementar sebeb lagi 1 bulan setengah nak mula….doakan kami ye….?

  96. askum, tolong bagi saya soalan ramalan upsr, tolong ya….

  97. tlg bagitau laman web soalan bocor upsr thn 2009… T_T

  98. saya pun hendak menduduki UPSR.aku target aku 5A

  99. aku tak nak soalan bocor.aku nak berusaha sendiri kerana usaha tangga kejayaan

  100. UPSR nak dekat dah .oklah aku cau dulu .aku nak buat ulang kaji.tolong doakan aku ye……aku dari SK paya rumput ,Melaka

  101. saye dah dekat upsr hanya tnggal 2 bulan sje lagi rase berdebar debar

  102. saye dah dekat upsr hanya tnggal 2 bulan sje lagi rase berdebar debar

  103. aku,takut ar nk ambik upsr…agaknyer susah ler senang eyk…hrp2 senang…Amin….

  104. takut la upsr ,kali ini gagal harap – harap upsr kali ini dapat 3a 2b pin aku terima laa… tapi lagi bagus klau capat 4a1b .aku nak usaha gigih tapi upsr tinggal 2bulan je lagi ade 56hari lagi je mudah-mudahan dapat ape yang aku ingin kan (amin)..

  105. i need soalan sain percubaan upsr 2009 perak

  106. pukima bodoh babi sepat lancau u punya emak gampang

  107. alah dah bocor larh upsr pun soalan………

  108. semua guru memeang dah pandai…

  109. blh ajr kn saye x?????

  110. mlm tadi saya pergi tuition…saya dapat soalan bocor tahun ni….yipoeeeee

  111. sy nie faqihah..skunk nie sy da fom1 dh..skulah kat smk dato’ sheikh ahmad,arau perlis…taun lpas pown sy mcm korang jga..ase tkot nk jwb peksa upsr..tap..alhamdulillah..sy brjya jga dpt 5A..korang blajr larh elok2..sy akn doa kn korang sume brjya pd saper2 yg nk amik peksa upsr taun nie.. dun give up..try ur best…

  112. askom..
    sy nk amik upsr taon nih..
    tapi x derk soalan bocor..pliz.?
    i realy need it.
    kalu boleh tolong antar soalan bocor tuw kat sayer k…
    tinaqinis@rocketmail.com.
    bantulah sy…..

  113. saya pon rasa takut dan bedebar yela kali pertama jawab periksa besar tapi kita kena harungi gak x kira ape pon

  114. Askum,saye taun ni upsr…tapi matematik,science,BM2 n english saya asyik dapat c..saye harap soalan percubaan negeri selangor ni dapat B atau A…. tolonglah bagi saye soalan yg tertera di atas…
    TOLONG LAH

  115. tolong bagi saye laman web soalan bocor upsr 2009…n soalan or jawapan upsr 2009… PLEASE…. TOLONG….

  116. Bile bole dapat soalan atau jawapan upsr 2009???

  117. syahm1@yahoo.com.my

  118. hye !
    urh ,ths year i upsr .
    so i must study an study . :D

  119. huh…i really need to practise and pray to allah all the time..practise makes perfect!!i`ll hope you guys success in ths world..GoOD luCK.. 5A`s in my hand..all the best you GuYs!!

  120. Bpk percubaan aq dpt 2 a 2 b 1c….hrp2 upsr dapat 5a amin…:-)

  121. wtf u all going to hell

  122. cekOm,saya mira”’saya akn menduduki upsr x lame lg….hrp2 dpt jwb sume soalan….doaknn sye yerk,,,(mira cute) pEaCE…SYE HRP BDK S.K.P.P dpt score 5AAAAAA

  123. mana soalan

  124. cepat la reply

  125. cikgu, bleh x kasi skema jawapan percubaan upsr????
    plz????
    I need it…!!!
    plz reply quickly!!!!!!!!!!!!!!!!

  126. teacher,
    if you are the best,
    you need to give me the answer upsr trial…
    please…!!!!!!!!!!!!!!!! I need it!!!!!!!!!!!

  127. you babi

  128. mana boleh suruh cikgu tolong babi

  129. if you are the best,
    you need to give me the answer upsr trial…
    please…!!!!!!!!!!!!!!!! I need it!!!!!!!!!!!
    huh…i really need to practise and pray to allah all the time..practise makes perfect!!i`ll hope you guys success in ths world..GoOD luCK.. 5A`s in my hand..all the best you GuYs!!

  130. weh betul ke ada soalan bocor science…

  131. aku nak tanya kau ada friendster….

  132. ey ne ley mntk soalan bocor cm 2 jew r..aq p0n upsr gk ta0n nyp..ad ag 31 ari je weyh..j0m r mmbe2 sume kte study sgguh2..aq ad tips nk dpt 5a..nk tw ark??hehehe..sng je bljr r ps2 solat hajat yg plg pntg solat fardhu yg lima wktu jgn tggl yer..urm aq seach laman web ny nk cri soalan trial ngri trgganu n klntn r..bb gkgu aq kata ngri sne slalu wt soalan trial yg mirip2 ngn soalan upsr ta0n ny..ley tlg aq ark??aq dak 6 bestari dari sk sg isap kuantan pahang..

  133. help me,,please??urm spe yer yg nme dy babi 2??ey babi kt hutan r..xd kt cni..mntg2 skng ad selesema babi..k0 p0n nk kne gk erk??bhye weyh..spe dari trgganu n klntn??can u help me??aq nk s0aln trial k0wg r,ley ark??plzz..pntg nyp..

  134. fanatics lah no soalan bocor also apalahlu orang laman web ini.

  135. apalahlu orang!!!!!

  136. hiii saya priscilla.. boleh tak bagi saya ramalan soalan upsr tahun 2009..berserta jawapanya
    please thank you

  137. hi saya priscilla… boleh saya dapat ramalan upsr 2009 berserta jawapannya

  138. hi sy staffy dr srawak…sy nk soaln upsr 2009….x pyh dgn jwapan pn xpa….

  139. alaaaa……………………………………………………………….xlma lg mk upsr….sy plak sllu dpt 5A……………………………tp,msh rsa gmentar………………………..korg sume sklh mna ek????

  140. camanani pra sya dpt 2b 2c 1d…..apa hrus aq bwat???tlong doakan aq agar dpt 5a…..plezz…..

    • jgn mengalah ko musti bley..jgn ckp mcm 2..seme org pandai…usehe kene lebey sket…aqdoa kan ko dpt 5a!!

  141. chey sape suruh tak blajar tu lar….bukan ko jer lom aku pon T T

  142. harap dpt……………………………………………………………………5e!!!!!huahahaha

  143. weh hiwaidah ape yang ko dpt D tu??

  144. Tolong La Saya Cikgu.Macam Mana La Nak Buat Soalan Sains ni.Percubaan Dapat 4A 1B.Sains La Masalahnya.Nak Buat Macam Mana Ni.

    • Hi aLIf BAguSNya AWk DpaT 4a DLm peRCubaan.Saya CUma dpAT 2a JER.sAYa rASA sCIEnce uPSR NIe susAh siKIT…

  145. saya berasa sangat takut kerana ia semakin ham,pirwalaupun tak de soalan bocor tolong restu saya untuk mendapat 5aaaaaaaaaaaaaa

  146. asslamualaikum,saya fiqa.saya berasal dri sabah.percubaan UPSR Nie, saya dapat 2A 2c dan 1b.HRAP2 SyA Dpat 5 a dLM uPSr nie.AMIN…dAN tak lupA KE Pada SEMUa yaNG MElayRI weB NIE hrAp2 KORang DPAT kePUTUsaN YGB cemERlaNG.

    • tq….awk pOn baljO elk2..saye pOn dh menurun br2 ni(pra upsr) saye dpt 2a3b jer…hOpfulli awk dpt 5A…AMIN…usehe tangga kejayaan…!:-)

  147. assalamualaikum,saya danial,saya dari KL saya dapat 4B 1C untuk percubaan. nanti kalau ade soalan bocor i will sebarkan dalam web

  148. mekom,cikgu sya kata upsr taun nie bm(penulisan) ada keluar fakta mengenai H1N1.saya skrang nie nak hafal mcmmana mau mencegah virus H1N1….Ialah manalah tau ader keluar..OKEYLAH BYE…

  149. Hye cikgu.. sy kiera.. taon nie sy upsr tp slalu sgt ad bnd2 yg mengacau sy sperti kapel2.. sy sbnrnye nk la gak tp sy tkt gn upsr.. ckgu tlg la ckgu,tggl 18 ari je nie.. sy x nk kcewekn parents sy… sy x ingn pown nk soalan2 bocor nie.. x baek.. tol x ckgu??????

  150. aq chenta radhi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  151. Tolong sila beri soalan upsr bocor pada hari 21.9.2009

    • Tolong sila beri soalan upsr bocor pada hari 23.9.2009
      tolong untuk saya saya nak berjaya di dalam upsr 5A

  152. Assalamualaikum cikgu.Saya berasa sangat bederba cikgu.Tolong saya dapat 5A dalm UPSR nanti.Tolong hantar semua soalan UPSR pada tahun 2009 dan 2008 cikgu.Saya merayu cikgu!!!!!!.Ini.TOlong ye Cikgu

  153. korang semua ni tak reti nak usaha sendiri ke??kesian la dapat keputusan elok pun bkn dari usaha sendiri buat ape??FAMILY KORANG MEMANG LA SERONOK kalau korang dapat 5A tpi klu dpt thu korang dapat soalan bocor mcm mna..mereka sedih..1 lg naik sekolah menengah nnt korg jdi STUPID n ssh nk berdikari>akhir kata lu pikir lah sendiri….

  154. salam..hai sy tini..btol kew dpt soalan bocor.??
    klau cumtu sy nk cbe jwb cikgu bg la soalan kt sy….
    upsr adalah tangga pertama sy tok berjaya….
    ckgu tlg sy ye..
    terima kasih cikgu….

  155. korg sume dh blaja k blm????????????????????????????????????????????????????????????????????????dh staff pkir blk,bwt pa mk mbik slan bcr…………………………………………baik kta blja pande2………………….mun mbik slan bcor,kta msh danggp lmah bh…………..

  156. yela knpa blh soalan bocor padhal kerajaan kan dah pastikn pelajar2 @guru2 menyemak @menyimpan soalan 2 dangan baek..

  157. assalamualaikum,cikgu upsr tinggal lagi beberapa hari je lagi…
    hati ni rase berdebar je,maklumlah seluruh kluarga menaruh harapan yang tinggi terhadap saya!!!saya takut tak dapat tunaikan permintaan kluarga..apa yang saya patut buat?

  158. cpt la,mner soalan bcor nyer..dah lame saya tunggu taw!!!!!

  159. kalu tak bagi siaplah!!!!

  160. org giler nir maner soalan bocot tuuuu sayer bawa senapang bunuh karang habis mampos

  161. wat ape nak soalan bocor sedangkan tuhan dah bagi kita akal untuk berfikir…untuk mendapat keputusan yg cemerlang kite haruslah berusaha untuknya bukannya dengan mengharapkan soalan bocor semata-mata..remember,to have the opportunity we have to work for it!!!!!

  162. saya pun sama…saya nak berusaha sendiri!!!
    you are totally right!!!!!

  163. kesian korang saya x perlu blajar sebab saya baru 11 tahun je.tapi saya tengok my sister susah study sapai dia dapat 5A.NOW MY MOTHER SCOLD my sistr hardly to get 8A

  164. aduh pening kepala dibuatnya..hantam je buat waktu upsr nanti

  165. SAYA NAK SOALAN BOCOR.PLS

  166. saya ingin sangat adik saya mendapatkan 5A dalam UPSR.jika ada soalan bocor tolong lah kirimkan ye………..

  167. cikgu,ada soalanbocor ke?kalu ada bagi saya,please.saya upsr tahun ini.

  168. cikgu,ada soalanbocor ke?kalu ada bagi saya,please.saya ada upsr tahun ini.cikgu baik kan?

  169. cikgu upsr ni kan susah,dah kami dapat cikgu garang je memanglah kami takut nak jawap,kalau ada nasihat tolonglah bagi.tolonglah cikgu bagi lah soalan bocor tahun ni,please.

  170. tolong upsr ada 8 hari lagi

  171. my name fazlyn emira.hari dah semakin dekat nk upsr.saya rasa berdebar mahu menduduki upsr.saya sekolah di sekolah puncak alam 2.saya harap kamu semua yg menduduki upsr berjaya.saya tahu semua mahu mendapat 5a dlm upsr. saya pun nk jugak mendapat 5a.kita kena berusaha dn tidak mengecewakan ibu bapa kita yg tersayang.

  172. saya kadang2 rasa takut tapi kadang2 tu x,cikgu boleh bagi saya soalan bocor kan…

  173. buat ape nk soalan bocor, kalau kita nk lulus kita perlulah berdoa kepada tuhan dan jangan melawan ckp ibu bapa kita.

  174. cikgu,sya nie lemah dalam ahasa sains & english…..apa patut saya buat??saya dah wat sedaya upaya utuk meningkatkan prestasi saya….tapi apakan daya….semua nyer x mnjadi…..ciku tolong lah bagi sta tips utk meningkatkan saya pnye prestasi….plezzzzz!!!!

  175. buat apa nak soalan bocor x de faedahnyer…..yang pnting kita mesti berusaha bak kata moto saya`TIADA PENGORBANAN,TIADA KEJAYAAN`…jadi kita harusla ada pengorbanan tuk mendapat kjayan.dalam semagat berusaha…dalam hati 5A…5@!!!!!!5@!!!!5A

  176. ala UPSR sng j…aq 2 tahun lps pn takut tp apaka daya….aq hanya dapat apa yang mampu iaitu 4A……PENULISAN AQ B

  177. ingat apa yan adik aq ckp TIADA PENGORBANAN TIADA KEJAYAAN……

  178. upsr tinggal lagi beberapa hari je lagi,,
    saya tak boleh nak fokus pada pelajaranlah!!!!
    i really need advise from u all…
    please help me out..

  179. i always do my mathematics question given by my teacher.puasa2 ni kalau bangun sahur, mengigau buat soalan mate pulak.

    • agak2 awk ney skolah mane???seye from sk jerantut jaya,jerantut..
      saye rase mcm kenal lah awk ney!!plez reply!!

  180. kakcik, bangun…,minggu dpn upsr.buat latihan sains pulok.sampai ngigau buat matematik

  181. hai,boleh tak semua orang yang baca saya punya tolong bantu saya untuk mengatasi masalah saya..
    ada tak soalan mathematics ataupun soalan sains??
    dah lah tinggal 8 hari je lagi…

  182. nak soalan boco

  183. ade.nak ke?

  184. Oh no !

    Upsr .

    8 days more .

    Omigosh !

    I need to study more time LOL !

    Btw , wish me luck .

    Thank you .
    :)

  185. upsr 7 hari la ggggggg

  186. tolonglah!!!saya sekolah dkt kolah agama pendang.cikgu2 tak beri perhatian.saya hrp awk dpt tlg saya dpt 5a.tlg bln posa dpt pahala berlipt ganda

  187. cg tlg ar bg kitorg soalan perak…
    soalan bm pemahaman jeerrr……
    PLEZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!1

  188. cekgu i’m so scared about upsr,da la upsr agi 5 ari jer gal…i don’t know what to do…can u help me MY DEAR TEACHAER…..^_^

  189. Assalamualaikum..saya juga akn menduduki UPSR thn ini sya dri tawau,sabah.. sya rsa x ykin ngan diri sya..sdangkan wktu p’cubaan saya hnya dapat 1A 4B..saya rsa susah nk dpt 5A..dan yg sya pling lmah maths..terus trg sya ckp..wktu awal thn saya hya dpt 1 per 40..sya rsa x de hrapan utk dpt 5A..sdangkan brapa hri sja lgi..dan sya juga rsa sya yg pling teruk dlm family sya..bleh x krg bgi nsihat atau smgat keatas sya..?

  190. saya takut nk UPSR xkn xdew soalan bocor !!

  191. tolong arrrrrrr hari selasa ni dh kene mnduduki upsr exam aiyoyo nk buat mcm mane ni

  192. arrrrrrrrrrrrrrrrr……….tolong aku.ari selasa nie dah upsr.aku harap aku dpt jawap smue soalan .cikgu sains aku nak bagi soalan bocor.hehehehe…….jangan marah yer……

  193. ricky,blh x blh kongsi soalan ngan aku.aku pown nak 5A.cakap kat cikgu tuition kau blh x hntr soalan kat email nie(a_fief48@yahoo.com)pleazzzzzzzzzzzzzzzzz

  194. someone kau bljr bersungguh2.aku ada empat prinsip dalam diri aku iaitu kita mesti ada matlamat,2=disiplin,3=menepati masa,4=tawakal.mesti banyak berdoa…..tu sahaja.setakat ini aku dapat 5A dalam semua exam…..

    • thnx 4 da advice…n congratulation cuz u got 5A..wish me luck then..Assalamulaikum…semoga anda smua c’merlang dlm UPSR nnti..

  195. ingat 5 hari lagi masa untuk kita berjuang

  196. Tolong bagi soalan bocor upsr 2009

  197. belajar bersungguh-sungguh baru jadi pandai oleh shila

  198. tolong beri saya soalan bocor

  199. saya ada soalan bor dah.

  200. saya layari sesuatu untuk exam upsr.

  201. saya layari sesuatu untuk exam upsr.:}

  202. murtabak 3 biji,tepung talam RM2.00

  203. Oh no….Next Tuesday,,, we will sit for UPSR examination….’nevesnyer’ kuikuikui………

    Hey nak berbalas surt ngan saye???
    cubela carik sdinri alamat saye…hahhahahah

  204. syerah boleh bagi phone nmber???????

  205. apa yg tiba tiba keluar kuih nie amirah zamri

  206. korang mmg biasa cari soalan bocor

  207. aku dah tahu soalan science section b……………sir aku yang bagi

  208. saya nak solan bocor upsr 2009 sekarang.tzrikh 4/9/2009 jam pukul 4.30 petang.

  209. bsaya nak soalan bocor 2009 pukul 5.00 petang sekarang.

  210. mana ada soalan bocor? Yang nak jua tu, jangan beli. Rugi nanti

  211. SAYA NAK SOALAN UPSR 2009 TODAY 6.00 PETANG HARI INI PLESE BYE

  212. sape sape yang ade soalan bocor tolong hantar kat aku…
    antar kat email nie
    (a_fief48@.yahoo.com)

  213. urm..sy arap sy dpt 5a upsr ty…sy tkoy ar..sy x bley target a sains ar…tlg ajr sy…klw bley lar

  214. Bm bahagian 2 syarahan faedah belajar berkumpulan dan pentingnya bawa bekal ke sekolah ramalan pasti keluar

  215. aku pun dah tau..tp baru tadi..hehehehehe

  216. SAYA KENA DAPAT 5″A DALAM PEPERIKSAAN UPSR

  217. YES I CAN DO IT FOR MY EXAM

  218. saya nak soalan bocor upsr…. tolong bagi tq

  219. saya ni dajah 6 kelas ke tiga upsr saya 8.9.2009 saya nak dapat 5A DOA KAN SAYA

  220. cikgu……..upsr dah dekat saya takut….
    saya boleh lulus tapi saya tak boleh dapat A….
    cikgu…. tolonglah bagi saya solan bocor upsr….
    saya taknah kecewakan ibu bapa saya….
    upsr lagi dua hari sahaja………
    saya dapat 1A pun takpa janji saya dapat 1A….
    dalam subject apa pun takpa….
    kalau saya dapat 1A 4B takpa ataupun saya dapat 1A 4C takpa….
    tolonglah cikgu…………..

  221. cikgu, doa kan sye n kwn sye dpt menjwb upsr nie…
    sye n friends nak sngat masuk SBP..
    kami tawakal jerw…

  222. wei……. bagi soalan upsr

  223. i want soalan x …. if anyone who has soalan x i’ll give a reward about RM 100,000 000. ok.

  224. bleh x sy nak soalan bocor juga.yang sy tau bm kertas 2.bahagian a perpustakaan.

  225. saye nk lnts mrkh kwn sye. blh x kasi soalan bocor utk upsr 2009

  226. sy nk sklan bocor skrang la…upsr tggl 2 ari jer…gementr sgt nie…tlg la klrkan sklan bocor……..please…sp tau bi ppr 2 krngan kluar ape…?

  227. hrp2 la aku dpt 5A…upsr..tkt nye nk amek upsr nie..arghh..tlong la…gdebar sgt nie…

  228. guys wish me luck 3 more days to upsr
    hope to get 5 as

  229. yo people who r doin upsr GOOD LUCK hope u all get 5As aku ni memang nak soalan bocor i gementar :D

  230. ye nicholas,varhoon,hatem dan mustaqeem semoga berjaya harap kamu semua dapat 5as :P :D :O

  231. rf

  232. sape sape yang ade soalan bocor enlish bleh bagi tau aku x………pleazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  233. pls send any upsr tips for upsr 2009 by today

  234. pls send to my email if any soalan ramalan upsr 2009

  235. nak soalan bocor tapi tak bocor!!!!!!!!!!!!!!

  236. mne bocor nye????

  237. saye x jumpe soalan bocor pun…!!!!!!!!!!!!!!!!!

  238. bencilah. tak jmpe pun soalan bcr …!!!!!!!!!!

  239. dah UPSR….TIME NI AH NAK CARI SOALAN BOCOR…NIE JUZ RAMALAN,KLU BTOL2 NAK BERJAYA CARI AR SENDIRI…BM PAPER2 bahagian A maybe msok peraturan d kantin…
    bahagian B maybe faedah membawa bekal/belajar berkumpulan/ucapan perpisah..
    BAHAGIAN C nilai dalam surat x rasmi…

  240. Alamak,risaunya dah nak upsr.BM penulisan yg paling susah dgn science & BI.x de pun soalan bocor.sy harap semua kwn2 sy dpt 5A termasuk sy.GOOD LUCK FOR ALL MY FRIEND!!!!!!!

  241. Alamak,risaunya dah nak upsr.BM penulisan yg paling susah dgn science & BI.sy hrp sy dpt buat sbb sy x nk hampakn harapan ibubapa sy………

  242. saya Aisyah. saya nak juga soalan bocor for upsr. 2009

  243. ala kacang tanah je upsr …………..kompomm dapat 5a la siapa nak solan bocor enjoy malam sblom upsr

  244. saya ragu saya nak bocor soalan peperiksaan UPSR Tahun 2009

  245. hello em,tolong bagi soalan ramalan upsr 2009

    • bm>q1-d pst sumber bhgn b>1. perbualan ttg cr jgkbrshn n kcriyaan sklh utk pertandingan kbrsihan 2.syarahanfaedah berjimat cermat 3.cerita-ttg suasana perayaan yg dadakan d tmpt km bhgn c>pantun amlm terpuji
      bi>1.woman(ade sanggul) in bj kurung is pouring water into a glass 2.choose between a doll,e-book may be elektronik dictionary or ‘tbg gjh’
      for ape x tau dpt gmbr je..3.sports day

  246. tolong bagi saya soaln bocor ….
    saya bagi kat hampa rm2000

  247. tolong bagi gambar itu pada saya kalau boleh hantar hantar di myspace farahelialia.com

  248. ;]

  249. hhhhhhhhavgzgggggggg :]

  250. :d :p ;[

  251. ttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeettttttttteeeeeekkkkkk[tetek]

  252. Assalamualaikum.cikgu.Cikgu UPSR pada hari selesa.Saya sangat bimbang pasal soalan upsr.saya akan menduduki upsr tahun ini.Boleh tak cikgu bantu saya sikit.Pelease………….Cikgu memberitahu saya soalan bocor pada tahun ini.Nama saya Fahmida.Terima kasih cikgu.

  253. Hello!!! my dear teachers.I will be sitting this year.So teachers can you help me please………..tell me “soalan bocor UPSR”this year.Teachers p…………..help me.My name is Fahmida.

  254. cam ne ni? 1 day only

  255. kakak tak ke soalan bocor

  256. hey…korang jgn larh tlalu gmntar or tkot sngat…korang juz anggap je 2 cm peksa biase2..tp..kna jwb lek lok n lbey baek dr peksa yg korang jwb dlu…myb…solan nt dy kuar mrip2 cm peksa pra upsr or prcubaan…cm2 la lbey kuang…ape yg pnting… u all must stdy hard k…klw x kuar solan yg korang dh jngka…,jgn tension plak…usaha…suk..,pg2 sbelom kuar g skul..,jgn lupe mnx res2 kpd ibu bapa korang k…

  257. tolong jelaskan pada saya pasal soalan bocor BI

  258. tolong ar esok dah ar nak upsr takutnya…….

  259. tolong bagi soalan tentang bm pemahaman dan mathematic.pls………..pls…….pls…..pls………………………………pls

  260. hai saya prissila.. tolong hantar soalan bocor ke alamat email kakak saya
    prema-latha.gunaseelan@alrajhibank.com.my

  261. bm masuk
    gvbnbf
    hjg
    hjghg
    h

  262. abu mujahid..
    tak faham lah

  263. tolang lah bisuk saya upsr…..

    saya rasa macam belum bersedia….

    saya meminta pendapat daripada cikgu…..

    dan juga doakan saya/……

  264. esok upsrrr ! takowt ! sape adew sokln bocor ksi laa..

  265. saya nak 5a di upsr

  266. hey guyss , i candidate upsr too .
    u all minx soalan bocor wat pe ?
    thats mean , membazir masa la korang study dri darjah 1 untill standard 6 . am i right ?
    so , u all juzt berusaha , berdoa & tawakal .
    insyaAllah u can get 5A wit flying colours .
    aku pon tkt gak . jgn stress2 okeyy .
    jgn lpa smbhyang hajat tiap2 mlm .
    plus nieyh bln puasa .
    mna la tau korang doa terkena mlm lailatul qadar .
    Allah makbul kn doa korang .
    so , good luck .
    even aku xknl u all .
    but , aku still give some advise last2 minute nieyh .
    anyway , teacher sklh aku bg tau soalan ramalan .
    but , jgn depend sgt kt soalan ramalan tuu .
    okeyy , i must studyy .
    tomoorrow exam .
    daa~

  267. nisha , smua owg nk 5A’s in UPSR .
    but , jgn ckp jekk .
    usaha k .

  268. hai semua,klu nak 5A belajar betul-betul tau bye.

  269. wahahahhaha ape ni!!!soalan bocor?korang ni relax je tenang aku yakin korang dpt 5A!!

  270. kwunk kna la byk2 brdoa smoga dpt jwb exam sok nie..

  271. upsr besok. buat baik2

  272. upsr besok.smoga dpt 5a. dpt masuk sbp

  273. sy..xpe da lpas dh…hehe..tp…ble naek skul mnengah ade lg 2 peksa yg utama..iai2 pmr n spm…klw kwunk mnx doa lam blan rmdhan nie..,insya ALLAH….

  274. akm dmkbulkn oleh ALLAH S.W.T..

  275. Who Have Name Of Sarvin Raaj Standard 6 2009 ………….Best Of Luck………….

  276. hai semua….
    hati saya dah berdebar2 dh…
    esok da mula UPSR…….
    SAYA HARAP SYA DAPAT 5 A DLM UPSR……
    KEPADA SEMUA YG NAK UPSR TUE…GUD LUCK

  277. assalamualaikum..semua…..esok dah nk pekse..takutnyerr….kalau yg rajin 2…doa kat sy supaya dpt 5a ek……..klu nk tolong tq

  278. aiyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tomorow upsrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr soalan bocor guru saya

  279. tomorow upsr plese help.i will give u a surprize please……………………………………………

  280. saya nak soalan bocor upsr………..tlg saya pleasee……

  281. saya tau semua nak soalan bocor kan tapu korang mesti la rajin berusaha baca buku banyak-banyak ok …study hard….

  282. Tengok kami punya web http://www.groveremix.webs.com

  283. layari http://menjanawangpasif.blogspot.com untuk duit raya upsr nanti

  284. i want soaln bocor mcm last year

  285. nak soalan bocorrrr

  286. saya nak soalan bocor upsr 2009 boleh plezeeeee

  287. Saya susah hati BM pemahaman agak susah lah..

  288. Hari ni saya UPSR….. Saya Takut BM PEMAHAMAN saya dapat B……Kawan sayer ada sorang tak sempat nak wat Soalan BM sampai habis…. Saya takut……Peribahasa tu korang rasa jawapan dia aper???????????? MT PAPER 2 senang juga la……BM PENULISAN PUN SENANG…. Tolong bagi kata2 semangat untuk sayer!!!!!!! Saya dari Sekolah Kebangsaan Kulim….. Peperiksaan Dapat 5A,4A1B,5A,5A,5A.Sekolah saya ujian 5 kali… okey tak pencapaian sayer?????

  289. hai! saya upsr hari ini tolong bagi saya soalan bocor math paper 1,bi paper 2 dan science………dan tolonong bagi jawapan sekali hahahahaha……….

  290. yala,banyak susah kan? Hari ni dah BM paper1 dan 2……susah…………..

  291. eeeee…sng ler….oooo korg pun tgk soalan bocor erk…..kali ni mmg snag punye soaln thu…..spa yg brasa x pndai tu dia yg ckp susahhh…..hahahahah jgn mrh haaaaa……sngnyeeeeeeeeeeeeeeeee

  292. lps abis upsr ni aku leh enjoy………….

  293. aik korg mne ni

  294. cikgu pada esok hari sya akn menghadapi peperisaan UPSR matematik kertas 1 boleh cikgu bagi soalan spot untuk sye….pleeze cikgu…
    sbnrnya sye nk mndpt A dlm peperiksaan math ini tlg laa sye cikgu……

  295. hahahaahhaahhaahdah buat do

  296. matematik senang jeee…
    sains bi aptitud besok

  297. YELA ARI NI MMG SNAG THU

  298. ESOK HRP2 SNG LER..SBB AKU NK CHELLENGE NGN KWN AKU TU…..AKU NK BUKTIKAN YG AKU NI HBAT BELAKA…..

  299. esok periksa sains,english dan yAng paling saya takut ujian iq

  300. hey,org yg berada di atas, kau pun tau kan klau tanpa usaha kiter xkan berjaya…kau usaha setakat maner dah?!…….Aq pun blum tentu aq bleh dpt A ke x dalam upsr soalan sains..

  301. bace doa bebnyk esk sains ngn bi.insyaallah dpt score!!

  302. akum boleh join ker….

  303. saya harap boleh join……

  304. All the best
    We wish all the best to exam year students

  305. APTITUD sayer pernah wat dah tahun lepas…….
    BI PAPER 2 senang sangat-sangat!!!!!!!!!!!
    SCIENCE lagi senang!!!!!!!

  306. hye…sye aina…from sk tunku muda serting,bahau….erm….ala,,,sng gak la upsr td..so sskunk nie mmg mcm org gler sbb da out from pnjara..haahha….ujian aptitud td no 1 till 4 sng gler….pas 2 yg 40 smpi 1…wt x sbar je nk skool 4 form 1…nt hahaha

  307. tpi ujian aptitud ni mmg susah..tpi…mlanya sush leh blakng2 tu sng giler…ala….tnya diri kite je….aku x sbar nk tunggu kputusan…k bye

  308. alah dah habis upsr tunggu apa lagi jolly lah tapi bila keluar result
    kita semua mampus…………..hehehe!!!!!!!!!!!!!

  309. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………..! bencinye aq!!!!!!!
    “UPSR”
    dah nak tibe tlg la cikgu…
    bagi la soalannye
    tlgla sayeee klu sye dptkan 5a cikgu btul ni……..
    hmm btul3
    wa x tipu

    ttttttttttllllllllllllllggggggggggggg! (frenzz?)

  310. kenapa soalan upsr bocor?tubek air ke?

  311. yes upsr dah habis

  312. hi u alll.. leh tanya x??? maner soalan bocor nye eh? nie tempat chat ke??

  313. korang ni yakin aa dengan diri sendiri aku pun takut jugak tapi dah takdir kita kena ambil UPSR terima jelah

  314. ang kolah mana aizuddin?

  315. ala baik baik baca buku lagi baik.jangan la ashik nak main jeeeeeeeeeeee.

  316. ish tau nak tiru jeeeeeeeee?

  317. upsr memang la dah habis tapi ada lagi pariksa yang lain hai sampai tak ingat dunia kalau habis upsr fikir senang ke nak masuk sekolah yang baik tau releks je tak kesian ke dengan ibu ngan ayah hampa hah?

  318. emm tak pa la saya nak baca buku ni.

  319. jangan la percaya sangat soalan bocor ni mereka buat untuk menarik perhatian kita jeeeeeeeeeeeeeee.pi la baca buku walaupun dah habis pariksa dah.jangan la ashik nak releks jeeeeeeeeeeeeee.kalau tak mau baca buku pun tolong la mak sikit sampai tak mau tolong kira nak melawan cakap mak jeeeeeeeeeee.kerja tak mau buat dah la malas nak baca buku pulak tu kira selamat mentang mentang la dah habis upsr padahal subjek lain pun tak habis lagi nak releksssssss pegi daaaaaaaaaaaaa.

  320. soalan bocor ke chatting

  321. sOaLaN BOcOr Ke ChaTtInG nIe KaN IzZaH……bAgUs BuKa Ym….

  322. hi!!

  323. spa ada di sni

  324. hoi kau gila ke nak jawapan aje…………….

  325. kan sini x de spa………………

  326. nak add sy dalam myspace……….

  327. dulu saya dpt 5E…………………

  328. ade tk awek awek yang cun

  329. hi… saya fatin nak berkenalan…

  330. boleh gak awak darjah ke tingkatan

  331. kalau boleh awak sudi ke jadi awek saya dan awak sekolah mane?

  332. slm
    sye yana
    bleh bkenalan?

  333. boleh sekarang umur awak berapa hah?awak cantik tak saya rasa awak macam cantik je………..awak sexy tak?

  334. boleh saye berkenalan dengan awak?saya faizal dan awak yana qiutnye nama tu……………………….

  335. nombor telefon awak berapa??????????

  336. kowang2 spew yunx upsr taon 2009 nie an,result kuar 17.11.2009 iaitu bersamaan ari selase.. kowang sume ta cuak keh?? mggu dpn weyh……….. nk mati rsenye..hu2..

  337. alhamdulillah!!!upsr da abis..skunk nie takot nak
    tggu keputusan..kan tinggal 2 ari saja..insyaallah saya akan dapat 5A!!!

  338. Hanya tinggal 3 hari sahaja lagi kita akan mengambil keputusan upsr yang kita nanti-nantikan selama ini.Mungkin padi hari tersebut akan ada yang menangis kerana kecewa dan menangis keriangan.Jikalau kita gagal kali ini jangan jadikan ini sebagai penghalang untuk kejayaan kita di masa hadapan.Walau apa pun saya ingin mengucap “SELAMAT MAJU JAYA”.Bye…..

  339. hari ni hari yang paling membanggakan saya kerana dapat 5A……

  340. alhamdulilah…sye dpat 5a dlm upsr…bkn nk mmbgga diriye kwn…sye dri sk tunku muda serting…selain i2 sye dpt 12 hadiah 4 mata npelajaran terbaik…dpt award disiplin terbaek,murid kurikulum terbaek…n lg stu sye x igt..he3…sory kwn2 ye…bye..

  341. sdey nye.. sy cme dpt 3A 2B.. hampanye sye..

  342. sykur saye pun dapat 5A juga…..saye heran betul ke nombor telefon pqa t tengok macam susun nombor elok elok jeeee……….

  343. add tau myspace kite… nur diyanah2020@yahoo.com

  344. hoi gile keeeee

  345. hai boleh berkenalan

  346. III lh join..

  347. i hope i can get 5A’s

    pleaze korang doakan aku…

    2010
    time i’m will take upsr’s!!!
    -scare mood-

  348. bace aaa buku tu tk reti reti lagi ke haaaaaaaa

  349. dasar pompuan tk reti bahase

  350. bodoh betui>>>>kamulah

  351. bodoh betui>>>>>>>>>>>kamulah ini kertas upsr bocor ka…..

  352. bodoh punyah orang >>>>>>>>>>>kamulah ini kertas upsr bocor ka…..

  353. ihhh korang nie x baik tiru soalan bocor….mak kite kte klau meniru kemungkinan x lulus pekse………..

  354. asmekom….thn nie sye akn mengahadapi upsr
    blh x cikgu tlg sye bg soalan math jer…

  355. Hoi bdk 6 bestari sk atwr 4 belajar betul2 UPSR dah nak dkt dan wat yg t’syg bljr tul2 tau………..

  356. hello i am kuna. i am a girl

  357. kuna ke yuna???

  358. hi all………

  359. tolong la gi soalan bocor

  360. mane soalan x nampak pun???

  361. adeesss mane soalan ni ?!

  362. HAHAHA NSIB BAEK DPT 4A…ALHAMDULILLAH

  363. takut la nk upsr ny senang ke susah

  364. cam mana upsr?

  365. a.mualaikum cikgu peperiksaan akan tiba susah saya nak menghadapinya saya tkot berdebar2 jntng sya,sya taget nk dpt 5a je tp klau sya blajar snggh mesty sya akn mendpt 5a amin mintak2 lah…………

    • cikgu tlngla bg soalan ramalan saya nak buat atiah ni bab tk lm lg nk upsr tinggal 100 hari lg….YA ALLAH, YA TUHANKU BERIKANLAH AKU KEPANDAIAN DAN KEKUATAN UNTUK MENGHADAPI UPSR….BERIKANLAH AKU 5A DALAM UPSR TAHUN INI KERANA AKU NAK GEMBIRAKAN IBU BAPAKU KAKAK DAN ABANG SAYA TAK DAPAT MENCAPAINYA KAKAKKU DAPAT 3A 2B, ABANGKU DAPAT 1A 1B 2C

  366. hi

  367. ujian UPSR senang jer kalau kita belajar bersungguh-sungguh.betul tak? saharap hrp korang yang akan menduduki peperiksaan UPSR tahun ini semoga berjaya. gud luck.

  368. tolong lah bagi soaln upsr 2009 math kertas 1

  369. tolonglah bagi soalan sebenar upsr

  370. aku nk periksa tolong aku tolong la

  371. taaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk punya cikgu bagi la soalan bocor

  372. Saya akan hadapi UPSR tahun ni.Saya harap boleh dapat 5A.Tolong doakan saya.Bye

  373. my brother want’s to get 5A please please give my brother soalan bocor thank you bye

  374. nama saya hantu .hahahahahahahahahaha.
    kucing cakap:saya tidak takut hantu.saya gigit kau.mati terus,hehehehehehehehehehe
    babi hutah.

  375. syabodoh tau.hehehehehehehe!!!

  376. cam ne nie ..

  377. wekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  378. korang yang dapat 5A,,tahniah la..tahun 2010 nie saye lak yg akan menduduki upsr..apa persediaan nye ek?fikir2??

  379. fkir r banyk 22222222222222222222222222222222222222222222

  380. macam mana dapat soalan bocor

  381. I MUST GEY 5A OR 4A 1B IN MY UPSR 2010

  382. DARSHINI AND SIVARAJ MUST PASSED IN OUR TEST

  383. wEi dEr.. ilEk r brO.. hehe.. graw jex.. urm..
    nmE akQ dilLa.. umO 13..
    ap lar kOwg nie.. x bEk taw mnx sOaln bOcOoo..
    x smsti nye kne cri bnde nie sume..
    xd fAedh nyer pOn..
    kOwg blAjO lar tOl2..
    slAt jngn d’tngGlkn..
    ciAn ckgu kOwg, wt pnat jex ajO cm nk mti cOz ajO kOwg..
    k lar lOw kOwg ad msAlh nie emEl akQ..
    dila97@yahoo.com
    JANGAN DISALAHGUNAKAN YA !!!
    hahahah !!
    pApAi..
    BE DA BEZ BIT DA REZ..
    HAX HAX HAX..

  384. JJHHJGFJFTJJ

  385. JJHHJGFJFTJJECFRE

  386. walaupun skarang baru drjah 5…..tpi hti bedebar bedebar bile upsr next year….huuuuuu…..!!!!!

  387. ya allah!!!!!!!!!!!!!mne plk soaln to hah……pnng kpala aq nie tau

    • hai awk sye sti skinh nk kwn ngan awk blh x???klau kte kwn blh la kte kngsi plajrn sme2………..

    • hai awk sye sti skinh sye nk kwn ngan awk blh x???klau kte kwn blh le kte kngsi plajrn sme2 ek!!!

  388. cikgu2 saya pon nak soalan bocor….soalan …SN…please…susah ar…lagi 42 hari lagi tau….btol ke website soalan bocor ar..tipu kot…

    • Sbnarnya Sarah, tuhan mrah klau kite mniru dlm UPSR…Bgus ker buat bnde mcm tu? Klau kite dpt soalan bcor pun, tapi klau tak bce buku, ada guna nyer ker?

  389. Nih, x slahkan klau budah tahun 5 nk merasa prasaan bedebar-debar tntang UPSR,bukan? Tara aku nih, yng dh tahun 6, ada 40 lebih jer lgi be4 UPSR mcm dh nk mati!!

  390. betut 2 betul,ckp senang cube ko lalui sendr

  391. HAI NAMA SAYA AFIF,saya dari kelantan saya tahu soalan yang mungkin keluar

  392. saya tahu soalan yang mungkin keluar dalam upsr iaitu enggeris paper 2 bahagian A [PETROL STATION]

  393. haha sya nak dekat upsr tak baca buku lagi heehe :)

  394. alamak nak dekat upsr takut nyerrrrrrrrrrrrr gementar pulak rasanya

  395. saya mahu soalan upsr 2010

  396. soalan upsr2010

  397. saya nak lulus upsr 2010

  398. sayer nur farah arina binti ismail..
    sk pasir pekan..
    kelantan..
    sayer exam ubb4 dapt 5a tapi nanti ubb akhir tahun nie sayer takut tak dapat kekalkan 5a sayer..tu..
    sayer selalu bukak internet untuk cari soalan peperiksaan..
    jadi sayer harap ikgu dapat membuat soalan dengan lebih banyak lagi..
    i hope so..

  399. tolong lah saya tak lama dah saya nak periksa upsr

    • dik,saye da ambil upsr 2009 n dpt 5a…jgn stress sgt blja…klau x relaks nnti x baik utk minde n bdn awk..klau gile-gile blaja pon x de gunenyer..blaja ape yg spatutnye n yg mencukupi..alat tulis pon bawa paling kurang :3btg pensil,2 pemadam,1pembaris,1sharpener….gud luck! :)

  400. adik-adik,saye dah mengambil upsr thn 2009 & berjaye dpt 5A..jgn takut…kamu belajar pun jgn stress sgt…klau x relaks,nnti x baik utk bdn n minda…kamu belaja ape yg spatutnye je…jgn gile-gile nk blaja..klau gile blaja pon x de gunenyer..bawa alat tulis yg lengkap ngan cukup…paling kurang bawa= 3btg pensil,2pemadam,1 sharpener,1pembaris…tu je yg saye boleh ckp..gud luck 2 u all!! =D

  401. lagi satumesti fokus pade guru mase cikgu mengajar..klau x fokus,mampos laa ko dlm upsr..

  402. HAHAHAHA bedebar rasa hati mau dekat upsr nie mudah mudahan berjaya

  403. emh lagi satu minggu sajew lagi nak UPSR EMH
    SO KENA LA STUDY STUDY STUDY STUDY HUHUH

  404. arrgghhh!!!upsr kurang dri seminggu lagi!!!camna nie…tolong la!!!takutnya…harap semua owg doakan syer dapat 5a n dpt msuk mrsm…

  405. pd korang semua sama2 lh kte b’rdoa…always be sempoi…x yah nk OVER sangat…pa;am2 je laaaaaaaaaaaaaaa

  406. korang kata ade soalan bocor

  407. yo yo

  408. kamu semua kena usaha

  409. sye jge akan mnddki ppriksaan upsr.sye hrap sye akan lulus dlam ppriksaan ini.

  410. kte smuua ialah o.k.u iaitu orang kuat usaha
    kte smua kne blajar brsngguh sngguh.

  411. soalan………………….

  412. xbaik la korang nih…..mntak soalan bocor plak…pelah…..sah xllus UPSR nnti…hu3

  413. ada tak soalan bocor tahun ini

  414. apalah tak ada soalan bocor di sini

  415. hello???

  416. ade…bm ulasan-buka m/s 111.

  417. saye nk doakn satu malaysia dpt 5A dlm upsr..so, pecah rekod lah..hahaha amiiinnn! doakan saye cugak ye!

  418. hoi soalan bocor ade tak

  419. sye doakan agar sume murid dpt wt yg tebaik………………..

  420. boleh x saya tanye sesua2?

  421. saye ambil upsr kemarin tp susah giler

  422. bakpe la orang wt lawam web ni bodoooooo sangat! kang aq calat ka kang

  423. sebenar nya senanag je !!!….

  424. TEACHER CAN U GIVE ME ANSWER MATAPELAJARAN SAINS
    DAN BI ?????????………….
    PLEASA…………………….

  425. mmm…snang jer!!like nak bkak kacang nyer kulit..
    huhuhu

  426. amy : x pyah nk belagak ckp 0rang ingeris…kal0 x reti ckp x yah ckp jerw… hahahaha… jangan marah :) :P

  427. cmek0m..kpde kekawan yng mnddki UPSR..
    saye d0akan awk dpat 5A..
    ukey..

  428. sape ni a

  429. minta2 lah dapat 3a keatas dalam Upsr 2010

    mINTA2 LAH dapat 3a keatas

  430. korang dari sekolah mana

    mINTA2 LAH dapat 3a keatas

  431. ermmmm

  432. aku nak 5a

  433. kwan2 tolong aq….es0k result UPSR 2010 kuar……

  434. yeah..dh kuar..!!..alhamdulillah..5A !!…

  435. nasib baek cikgu beri soalan bocorr

  436. askum…tahun depan..saye upsr…takutnyer…saye nk dapt 5A..tp dalam matapelajaran matemayik saye lemah..pernah sekali saye gagal..sekali jee lah…harap sape2 yang ade cara untuk matematik nie…tulis kt facebook saye…kalu korang nk tolonglah

  437. askum..tahun depan saya UPSR..takitlah…tapi saya nk dapat 5A…saya lemah dalm mata pelajaran MATEMATIK….risau sangat…tolonglah kalu ade cara untuk masalah nie

  438. UPSR IS Intermidate.

  439. thn depan nak upsr aku kene belajar rajin2 supaya dpt 5A klau aku dpt 5a kwn aku mesti cair punyer

  440. pglah kamu kat forum mari belajar, banyak leh dpt sna, g lah… drpd dok hrap salan bcor je, baek g kat forummari bjar… http://maribelajar.forumotion.com/
    aku dah pun rgister, free je, tok sah bayor…

  441. alamak tahun ni nak periksa…………………..

  442. tapi tak da lah susah sngat upsr(2010) cuba kena usaha je

  443. cam ner nk brjaya dlm (UPSR)

  444. susah nya jawapan peperesaan untuk tahun ini

  445. tak susah kerr jawapan metematik :) <3

  446. erm,betol3 takutnya periksa upsr tu……dah dekat

  447. ermmmm,periksa upsr dah dekat……takutnya,,,

  448. Saya duduk UPSR tahun ini. Betul ke soalan bocor ? Boleh tolong saya tak ?

  449. assalamualaikum, saya shasha ,saya nak minta tolong kerana bulan 9 ini saya menduduki peperiksaan upsr . saya berharap agar cikgu boleh menolong saya kerana saya lemah dalam subjek math dan science.cikgu tolong saye yer… saya rase amat risau dgn sume tu . saya berharap agar cikgu boleh tolong saya …

  450. saya harap upsr saya dapat 5a..thn ni saya akan duduki upsr
    saya ni stres bila dengar upsr 2011 ni…………..

  451. gementar nk hadapi UPSR thn ini 2011

  452. kt mna nk cari soalan ni??arh..thun ni dh nk UPSR..nk carik soalan dlm komputer pown payah la…x dk ke..

  453. weh2 tolong saya tak ……. ada tak jawapan bocor tolong ksi gua leh tak tolonggggggggggggggggggggg bulan 9 nak upsr dah

  454. :( takut rrr

  455. abis arr klu x dpt 5A

  456. OMG. studying is hard. especially when we have to study frm standard 4 to 5 and 6.
    OH WELL better study !!!!

  457. sye x mau soalann bocor but syew nak tau tips t0k cemelang dalam UPSR

  458. alamak….percubaaan and UPSR dah dekat!!!!
    macam mane yup nak dapat 5A????
    nak gak soalan bocor percubaan nihh…
    hmmm…
    debarnyerrr…. :(

  459. kami berdua akan menghadapi UPSR x lama lagi… harap dapat A!!!! doakan yea..

  460. alamak upsr baper ari lg study x lagi

  461. eeeeeeeeeee………..tkutnyeeeeeee upsr dh nk dkt nieeee………..belum brsdia lagi nieeeeeee……..tkutnye soaln bahasa inggeris……….

  462. ya allah beriknlh aq 5A ya allah………..PLEASEEEEEEEEEEEEEE

  463. kat mana yg depa selalu dpt soalan bocor????

  464. kat mana yg depa selalu dpt soalan bocor????
    plz ah bgtaw ……

  465. saya nk tahu dimana depa dpt soalan bocor ….
    tolong bantu saya…

  466. kan best kalau dpt jwb pastu dapat A pulop . fuyoo

  467. sya nak soalan bocor untuk adik saya

  468. sya nk solan bocor upsr semua sbjek

  469. saya harap ada soalan boco sikit…

  470. apsal korang ni nak soaln bocor? tak jujur! huh

  471. can i have soalan bocor plzzzz

  472. hmm..wahai kwn2 ku…jgn lh kite salu je sombong..kite mesty ajar org yg kurang cerdik taw..jgn kite bongkak plak..allah tarik blik ilmu2 tu baru tahoo..byk2 lh kite berdoa yerk..solat hajat jgn tinggal..solat lima waktu mmg wajib..klu x solat dose..igt tu pesanan feena nieh..heheh..gud luck 4 ur exam!meee tooooo!muahxx..lol..

  473. :)..jgn takowt bile exam :D :p :( :’(

  474. sya sdng mnduduki upsr … mmm harap aq blh lulus amin !!

  475. apa soalan science siapa yg tau ..

  476. soalan upsr

  477. please send me bocor ayuh
    2011

  478. hrp dpt 5a !!!

  479. bolehtak bagi soalan bcr sikit?

  480. soalan bcr bahaya sikit jgn cuba tau

  481. maths mesti dpt A kalau tak habislah sy!

  482. upsr dah habe…….gembiranya sy !!!!!!!!!

  483. we dah tak sabar menuggu keputusan upsr…tlg beri markas lebih skit…

  484. i hope iget 5A UPSR AND MUMTAZ PSRA

  485. huhuhu…

  486. saya pun tkok gak…

  487. saya nk soalan bocor bleh tahun 2011 bleh x :P

  488. saya calon upsr pd thon ini…tpi saye still x dedie lg..adex x tip2 utk menghadapi upsr..?

  489. penipu betul mananya soalan tu?

  490. saya sangat utk menghadapi upsr tapi saya yakin bolh

  491. saya sangat tkt utk menghadapi upsr tapi saya yakin bolh

  492. saya pun takut .saya rasa tak yakin dengan diri saya cikgu , bila soalan ada depan mata saya ,saya rasa gementar

  493. rasa-rasanyalah.senang dan semoga kamu semua berjaya.aamin
    alhamdulillah.

  494. saye akan buat yang terbaik untuk keluarga saye

  495. wat molek ..biar dapat 5A+..AMIN!!!!!

  496. harap2 la aq dapat 5a

  497. tahun ni,sya akan duduki peperiksaan UPSR…….nervousnyer……kalau gerak gempur 1,2 dan 3 sya dpt 4A1B…..sya percaya sya akan buat yg terbaik dlm real exam…..InsyaAllah………..

  498. lagi 2 minggu nak exam…..pejam celik,pejam celik,tinggal 2 minggu lgi..gementar gila!!!

  499. aku nk k0rang semua doakan aku dapat 5A……….Amin….

  500. cikgu tolong bagi jawapan dalam UPSR nanti. saya tak tahu dalam matematik jer….plecse

  501. Hope kita semua spt 5A …. amin!!!!

  502. Memang bodohlah awak!!! membazirkan masa org lain je…=(

  503. semoga saya dan kawan-kawan berjaya dalam upsr minggu hadapan

  504. saya harap dapat memberi kerja sama

  505. lgi 2 ari jerk nk upsr gmntrnye…..

  506. takutnya nak upsr ni !!!

  507. esok daa UPSR larhh . . takowt nyewp ! :’(

  508. SAYA TAK SUKA SOALAN BOCOR ORANG MELAYU SAHAJA TANYA SOALAN BOCOR

  509. DONT THINK U WILL GET SOALAN BOCOR

  510. Upsr dah berlalu tunggu result je lah

  511. yeah saya dapat 5A dalam upsr

  512. kkkkkkkkkkkk :) :)

  513. hai saya daleena hany binti fauzalan dan saya akan menduduki peperiksaan upsr pada bulan 10.9.2013 tolongla saya untuk menduduki peperiksaan upsr ni

  514. samalah saya tkt nanti tak dpt jawap soalan tolongla bantu saya

  515. tanyonglun

  516. jangan terlalu nervous ye kengkawan sume…. tenangkan hati… dan tawakal.. minta restu n berkat….

  517. cikgu syasuha, tahun niy saya akan menduduki peperiksaan besar yaitu UPSR tolong doakan saya supaya LULUS OKEY………………………………………………………………………..

  518. AdIk ScAcHeIlA, CiKgU SeNtIaSa DoakAn YanG tErBaIk UntUk Semua CalOn UPSR… NamuN, AdIk Pun kEnA BeRusAhA SunGGuh2 ye….:)

  519. hahahah… Syasuha2… kunun2 lh cikgu…. hahahhaha… doakan saya juga cik scahcheila dan cik syasuha…. ;)

  520. I Love yOu Cik Scahcheila..!

  521. gooddd luck UPSR……………..;)

  522. UPSR dlu bha… couple tu lenkali..! belajar dulu rajin2… kan Cik Syasuha…. :p

  523. saya nak juga

  524. CIKGU SAYE NAK SOALAN BOCOR 2013 UNTUK HARI KHAMIS :)

  525. 3) :) <3

  526. bole x

  527. bole buat tutorial nk jwb upsr english x

  528. NAK SOALAN BOCOR 2013 BOLE

  529. oii takut nye tahun nie ada UPSR mcm mana nak jawab nie .. kena fokus nieeee!!!!!!!

  530. Aku hrp dapat menjawab UPSR dengan betul… aku pasti akan dpt 5A untuk orang yang aku sayang ……

  531. ( h ) i love you

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: