Faizal Tahir tanggal pakaian

WTF!

My advice to anak Pak cik Tahir…

Listen fag.. quit eating like a pig, cut down the carbohydrate, increase your protein, hit the gym more often with cardio and weight, and do this strip-shit again, hopefully that’ll cool down the public reaction abit.

That sweaty lardy-gut just made all these people puke, what a disgraced scumbag!

faizal.jpg

~ by pickholes on January 15, 2008.

71 Responses to “Faizal Tahir tanggal pakaian”

  1. Apa ke jadahnye ni…hilang akal ke apa..nasib baik tak pakai cawat kat luar

  2. SALAM. MEMANG SALAH FAIZAL, KERANA TIDAK BERFIKIR PANJANG! TAPI KITA JANGAN TERLALU MENGHUKUM DIA.DIA PUN MANUSIA, MANUSIA MANA YANG TIDAK LEPAS DARIPADA KESALAHAN. SAYA MOHON DAN MERAYU KEPADA SELURUH RAKYAT MALAYSIA, BAGILAH FAIZAL PELUANG KALI KE 2.DIA SEORANG YANG BERBAKAT……PLEASE!

  3. i’m a big a fan of faizal tahir…maybe he acting too much at the concert but please don’t jugde him…he just a human which is nobody perfect…and most important hing everybody make a mistake…as his fan, i will always supporting him…hope his other fan will 4gv him..and good luck to faizal in the AJL…

  4. i’m a big a fan of faizal tahir…maybe he acting too much at the concert but please don’t jugde him…he just a human which is nobody perfect…and most important thing everybody make a mistake…as his fan, i will always supporting him…hope his other fan will 4gv him..and good luck to faizal in the AJL…

  5. sy tak salahkn dia..maybe dia ada sebab buat mcm tu. kesian die tau..jgn la marah die lg..

  6. hahaha uols jeles coz body dia cantik!

  7. Kalau anda masih ingat benda nih, bukan first time terjadi. Insiden spt Zaiton Sameon berpakaian skirt hawaii, sarah yaakub, Ella yg mengangkat kain sambil menari, Nirvana kencing kat kamera, Alanis morisset bogel ditutupi rambut, Sex Pistol main guitar bogel. Ini semua adalah klimak bagi seseorang artis apabila mereka merasa mereka terlalu bagus. Spt kata John Travolta selepas menari diatas pentas semasa cerita Saturday Night Fever. “I feel like to be naked”. Jadi rakyat malaysia atau umat ISLAM tinggalkan hiburan yg lara ini.

  8. aku big fans faizal tahir.. aku tau die sala tp tak kan bende ni pun nak keco.. tak nak hukum giler2 kat die.. talent die besar giler tak kan nak buang org mcm nih.. susa nak dapat artis yg talent mcm faizal tahir.. so jgn terlalu menghukum sgt!!!!

  9. sory lah encik faizal… xdapat lah masuk final AJL… padan muker… tu lah buat bender tak pikr…

  10. weh gampang lu faizal.. orang pe ni? baut baru nyesal.. bodoh.. tak de otak.. ko makan pe?.. yang babggang sangat tu?.. bewak ek?. please aa jadi la hang tuah…. superman tu tipu, ko nak menipu orang melayu ke?. kalau aku jadi ko la kan.. dah tentu aku terjun jambatan pulau pinang..

  11. padan muka ko faizal…kalau takat nak tunjuk perut bulat ngan bulu ketiak tu tak payah ler… hampeh nyer mamat

  12. Biar lah dia buat ape aje. tu kan diri dia. saya sokong faizal

  13. tu la, da prasan diri tu hebat sangat,,, smpai tak sedar apa yang dibuat…. padahal xhebat mane pun, sedih,seddih anak melayu kite ni…

  14. padan muka. itu je yang aku nak kata. ada otak tak naka pakai. macam bagus!

  15. mamat ni mmg dah melampau. bear in mind that the show was viewed by children as well. be a singer with brain… bodo..

  16. Kecewa jg dia xdpt perform nti kat AJL22,tp apa nak buat,pkara dh tjd. Faizal & artis yg lain hrsla ambl pkra ni sbg pgjaran spya pkra ni tjd lg. Mgkn faizal tlalu xcitd ms 2 tp faizal hrs ingt yg dia brda d m’sia. Kta pn tau org m’sia ni sgt sensitif. Anyway,kpd faizal,u got a very BIG talent so i hpe u cn proceed wif ur career and trus melangkah ke dpn.

  17. memang dier seorang artis berbakat besar.tapi rasernyer hukuman yang die dapat nie memang perlu coz maner tahu esok2 dier buat yg over lagi.dahlah bekas penyanyi NASYID,so u know how to behave urself.everyone love music,but dier tu nak tunjuk dier sgt dier obses rasernya ader care lain lagi.kan dier kreatif..so next hope that he will think yang dier tu ank mlayu,biar obses tu bertempat sikit..k.. anyway dier persembahan dier memang bertenaga..

  18. aku minat sangat ngan faizal tahir masa dia join OIAM, tapi sejak akhir-akhir ni aku jadi naik menyampah. part yang separuh akhir juara lagu tu aku boleh terima sebab nampak keterujaan dia. tapi bila part yang bukak baju bukak tali pinggang dan nampak underwear merah tu aku memang takleh terima. nampak sangat dia plan. takkan dia tak tahu undang-undang dan peraturan. kalau artis macam ni, undang-undang dan peraturan taknak ikut… nanti peminat2 akan ikut perangai dia.

  19. mmg la salah dier wat camtu,tp artis pompuan lagi terukkkk…tp xde sapa pn nk ban diorang…x aci..harap pihak terbabit dpt bg mengajaran bg artis pompuan jugak,artis pakai mengalahkn artis hollywood..dedah sana dedah sini…dh la melayu..islam pulak tu

  20. APA RA FAIZAL NI…… ADA OTAK KE DIA 2… BUAT APA-APA HAL FIQIO LA DULU… JGN HANTAM SEMBORONO JE,…. SOPAN LA SIKIT… MANUSIA ADA AKAI….BUKAN HEWAN…
    TGK KARAM SINGH WALIA…. SOPAN JE DIA 2… TOKOH MAAL HIJRAH LAK 2…. ADAKAH FAIZAL BOLE DIJADIKAN IDOLA?????

  21. ban sama dia… bagi pengajaran… muhasabah diri masa kena ban

  22. em…faizal2….nape laa x gunekan peluang ke2 dengan baik since kene masa sparuh akhr muzik ari2…dunno wat 2 say laa…biarlah ni jd pgajaran buat dia n artis2 lain…berfikir sblum melakukan ssuatu…tp sygnya dia ada bakat yg besar…frust gak laa coz die xdpt perform utk AJL…enth2 ble jd juara…aura mcm dh ada 2…pity 4 u la Faizal…hopely yg len dpt bg kritikan mmbina…dun juz kritik lepas geram sja…peringatan utk artis len juga…imej n personaliti kena jaga…coz nt akan jd ikutan…=)
    wallahualam…

  23. Astaga…ni la manusia. Aku wktu die kuar grup nasyid masuk OIAM tu pn aku dh terkejut beruk. Ni ble bnde ni jd cmni lg la aku malas nk komen…Ye la,orang patut berubah jd lebih baik..ni die aku tgk makin ke arah neraka plak…kesian bapak die yg kuat agama nk tanggung malu anak cmni. Igtkn dh kene tegur wktu separuh akhir AJL tu dh insap…rupe2nye…aih…Tp mmg aku tgk gmba die wktu nyanyi sempena 8TV pnye birthday bash ni pn aku tgk mcm dh lupe Tuhan wktu kt atas stage…mata terbeliak sambil dagu dogak ke atas (mcm perlakuan orang angkuh) skang hamik ko…Tuhan kasik anytime Die bole tarik…

  24. At least he’s better than other artis yang tayang2 badan tak tentu hala kan.🙂 It’s not saying that his action is right. But ppl mcm hukum dia as if dia hisap dadah… amik gmbr XXX… hermm.. entahlah.. manusia ni kekadang tak perfect pun kan..🙂

  25. erm…people…dun be so hypocrite.. not everyone’s perfect…
    kalau artis pompuan pakai seksi2 xp la plak…ni bru skit nk kecoh gile2…
    erm tu la manusia…..
    dunia2….:l

  26. eh.. come on la… actually, msia ni terlalu cetek ar pemikiran.. takkan takat bukak baju pun nk kecoh2… yg korang sll separuh bogel tu aper.. i mean laki ar.. kecoh pasal orang bukak baju, entah2 ko bukan takat bukak baju je, ntah2 maen saner sini, weh korang, sblm ko complain diri orang, ko cermin diri ko tu sikit.. jangan tgk kesalahan orang lain jer.. korang yg bodo sbnarnye… pk korang bagus sgt… mcm la korg perfect sgt…

  27. sudah lah tu..dia pun dah mintak maaf kan..maybe masa tu dia dah terlalu excited.Manusia mana yg tak buat silap.Jangan lah terus2an blame dia.Kesian dia.Dag la tak dapat perform kat AJL..anywhere i’ll always support u faizal.

  28. Apa-apa pun, aq tetap skong artis rock tempatan kita n to faizal, jadikan ni semua sbg pengajaran & pls dunt ever do this anymore..i juz a little bit dissapointed coz faizal wont perform in AJL 2moro..maybe he can be the champion if he didnt do this mistake..poor fazal.

  29. macam ni,,kite leh maaf kan faizal…tapi,,kite tak bleh meng iyakan perbuatan die tu,,pertama,,sy terkejut die langsung tak ucap syukur ke atas Allah mase die diumumkan masuk final…tapi,,kite leh pk kalu kite kat atas pentas,,kite tk tahu arkan,,2 lagu skali,,,then,,bleh plak buat hal lagi,,dan TUHAN nak tunjuk,,yang perbuatan die mase ajl tu tak bersyukur,,dan takleh join ajl pon,..Maksudnye..die sbagai seorg artis,patut menjadi contoh,ucap ALHAMDULILLAH,,atleast sejuk sikit peminat yg tengok die..jangan compare yg lain,,tengok dan jadikan iktibar,,k.die berbakat,,maybe die leh naik balik,,jgn risau,,tuhan masih syg kan die,,go faizal,,n artis lain,,jadikan iktibar,peminat…PK mane baik buruk..jgn di sebbkan fanatik,,yg salah pon dibetolkan.tunding jari kat artis lain.wassalam,,maaf pape k.

  30. Faizal Tahir Bogel.. haha! ni la dia balasan seorang yang perasan diri dia tu hebat. Aku tengok konsert tu, takde la perform best pon, macam syok sendiri.. lagu pon tak brape best. Poyo lah! elok la dia kene banned. Dah la tu Faizal, hentikanlah sifat “perasan best” ko tu. Chioww..

  31. plizz………..give him one more chance to perform in ajl22 tonite….plizz la..be more open minded towards this situation.he just took off his t-shirt,not his pants….plizz..let him perform tonite in ajl22.he can go further in his career.plizz…malaysians people,support FAIZAL TAHIR.he can win in juara lagu 22.

  32. tolong laa…bagi FAIZAL TAHIR satu lagi peluang utk perform mlm ni di ajl22.dia berpotensi tggi utk jd juara…setiap org buat kesalahan and he had admit his wrong.tolong la..don’t let his journey end here.toFAIZAL TAHIR..teruskan perjuangan anda.sy tetap anda menyokong anda walau apa jua berlaku.and ,plizz…perform tonite at ajl22…………….

  33. TOLONG LA…BAGI FAIZAL TAHIR PERFORM MLM NI AT AJL22….JGN LG SALAHKAN DIER.DIA DAH PUN ADMIT KESALAHAN DIA.TOLONGLA…BAGI FAIZAL TAHIR PERFORM MALAM NI…….

  34. Memang patut pun dikenakan tindakan tegas, kena gam 3 bulan. So.. artis Malaysia ambil ini jadikan pengajaran. Inikan Malaysia kita ada adap sopan dan tatasusila orang timur. Apa orang luar kata kalau artis Malaysia sama jeee macam dia. Sebenarnya ini kali ke-2 dia buat silap. Kali pertama meluncur atas pentas semasa separuh akhir JL. Tak kan tak sedar lagi kot…

  35. dahlah korang sume..jgn salahkan faizal..kesian dia,benda yang lepas biarkan lepas..ramai lagi artis kita yg tak bermoral, yang terang-terangan tak bemoral..mcm beberapa artis lelaki yang pakai subang..kan haram namanya tu??takder pun benda ni jadi isu..tp bila faizal buka baju..satu malaysia heboh..

  36. u know what……I really satisfied that estranged was the one that be a winner in ajl22 because song of MAHAKARYA CINTA and KASIHNYA TERCIPTA only can win if the ORIGINAL SINGER sing that that songs..not the the new comers like FIQ and BOB…..anyway,tv3 had done a good job for AJL22

  37. HAHAHA…at last,lagu mahakarya cinta dan kasihnya tercipta x menang coz it’s original singer x nyanyi lagu tu..hah…puas hati sangat..dan aku pun hrp faizal tahir sangat berpuas hati dengan result ajl22 ini.anddddd..i’m sure that his journey in this industry can go further..2 all malaysians..be an open minded person towards such cases..ramai lg artis yg buat salah but kenape faizal sahaja yang dikenakan tindakan sebegitu rupa..???

  38. UDAHLAH, JGN SALAHKAN FAIZAL LAGI..YG BERLALU BIARKAN JA LAH BERLALU..MANUSIA MANA YANG TAK PERNAH MELAKUKAN KESILAPAN..TAK HABIS2 DENGAN PHD.NI SEMUA SMALL MATTER LA..ORG KITA JA YANG TERLALU NARROW MINDED,HAL KECIK PN NAK D BESAR-BESARKAN..KORG TAK BERHAK NAK JUDGE DIA..INI URUSAN DIA DENGAN TUHAN….SEDNAGKAN TUHAN AMPUNKAN HAMBANYA NI LAGI KITA MANUSIA…

  39. alhamdulillah…thanks 4 all supporters n enemies of faizal tahir!=)
    for faizal, take ur time…n never give up..breath deeply n calm urself in wat ever ur situation now..
    u know wat’s going on..it juz a little bit ‘test’ from Allah to test u..so plz behave on wat all ur attidu rite now..
    u r very luck guy bcoz most of ur fan still support u..n wat the most importang thing…Allah test u with a ‘great’ test bcoz He love u…=)

  40. urm…. AJL 22 wasn’t that bad but there were a lot of technical probs… well, this isn’t the page for ajl or something, but i think
    that what Faizal was doing on the stage was appreciating his fans…

  41. My 2 cents on this issue:

    The male chest is not obscene…

  42. My 2 cents on this current hot issue:

    The male chest is not obscene…

  43. apa la lu mat…baru nak naik da buat kecoh la.oartis len x kecoh cm ko pun len kali pakai otak jan pakai pala lutut

  44. huh..korang ni salahkan dia sgt2 ni pehal. SENGAL !!!
    korang x buka biji mata, telinga, otak sikit..tengok sekeliling..banyak yg buat mcm tu. Xdak pula mereka2 yang lain tu kene tegur, yang huru hara mcm korang yg salahkan dia ni..bodoh!!

    kalau masuk majalah mangga, masuk swimming pool, sexy photoshoot..show sini sana..apa lah maksudnya tu. Itu lagi la seluruh malaysia teredar, orang boleh copy , tampal di bilik..hoh!!! x adil sungguh la wahai manusia2. ni konsert yg sepatutnya happening, so..x salah for me.

    korang yang salahkan dia ni yang guna kepala lutut. dia guna kepala otak dia la..bongok !!!!

    macamana la malaysia nak maju kalau asyik komplen benda2 yang aishhhhhhhh…x masuk akal betul. Perkara kecil pun mau cari gado2 buat besar2. Cuba tengok negara2 maju luar sana..open. Tapi sendiri mau ingat la..

    xyah nak komen2 yang x elok. teruk betulll!!!
    sendiri, saudara, cuzen, adik, keluarga sendiri x hingat…org lain..sodap je mulut nak mengumpat. huh !!! badul !!

    He’s very talented!!! I will support him anyway.

  45. k lah pd sume rakyat malaysia, kalau nk d ikutkan e2 adalah 1 pengajaran buat faizal dan kita tak patut kutuk dia macam2, lagipun kalau nak d ikutkan kaum lelaki sembahyang pun ada yg tak pakai baju tapi sembahyangnya sah, teman harap kamu fikirlah sendiri dari menghukum org yg kita sendiri bukan pengadil yg sebenar2nya.

  46. okay, shut up u guys, stop bicthing… my father ere isn’t the tv producer or wuteva…:P

  47. nie aperr criterr nie org2 mlayu…korang nak bising2 psl isu kecik…very small matter nie…dierr bkn buat benderr terkutok pon…lain lerr kalo dierr tunjuk f**k kerr kat dlm tv tuu…manerr ko tau dierr nie angkuh beb…ko boley bacerr hati dierr kerr…bende nie semuerr tuhan ngan dierr jerr yang tau…aku panas btol lerr ….nie bagi aku isu remeh…seryes…remeh tahap anjing…lebey baik korang fikirkan mcm manerr nak naikkan taraf industri muzik kiterr..tu lagi baik lerr mangkuk..seryes aku bengang..isu nie takderr maknerr…pergh2..aku bengang..

  48. AKU SOKONG FAIZAL TAHIR…..diGAM!!!!!!!!
    hahhahahhaaaaa…prasan bgos!

  49. Frust nya Faizal tak perform AJL…kalau dia perform sure jadi juara…dia kan SUPERMAN….Rase2 nya ada org dengki dgn kejayaan Fzizal…tak nak dia menang AJL….

  50. sape yg dengki?…dia sndri buat tanggung la sndri….

  51. im not a fanatic fan of faizal tahir..but…by my point of view….i like his talent and his voice….what he did on stage was a mistake…but then… masih ramai artist malaysia yg lagi teruk tapi kenapa xdigam? atrist ppuan sekarang lumba tonjolkan lurah dada n peha masa psembahan… kenapa tiada tindakan?kaji balik lah …kesian faizal tahir…..

  52. Its ridiculous how they make it such a big deal.Women singers can dress so sexily n yet no one say anything ! Typical Msian. I love him nice song nice voice. Keep on singing love you faizal tahir!

  53. wallahualam…

  54. weyh asal plak…stakat bukak baju..yg batak sgt asal?,,,,cacat dowh..tue pn nk hukum die smpi x kasi menyanyi..saket btol la korunk nie..biar ar..sape kesah..sore die sedap…

  55. faizal antara artis program realiti yg mempunyai bakat yg gemerlapan. dia digilap dgn baik, sayang dia salah gunakan kepercayaan org yg berusaha menggilap dia. walaupun dia masih menutup aurat, namun perlakuannya diluar batas & norma. tp knp plak artis yg umpama ‘berkemban’ & berpakaian umpama ‘bungkus nangka’ tak pulak kene kutuk sama?

  56. hey pls la. grow up. so what’s wrong if he did that, i don’t see the wrong of it. yg korg pemikiran kalut sgt apasal…? kalau the female artist, like dayang, shafinaz, ning and etc.. tak pe pula pakai baju nampak aurat dada. eh tolong la, tak yah la korng sume nak jadi hipokrit dowh!! his good at what he does… i hope he goes international.. baru korg sume yg dengki n megutuk terduduk. rezeki org kan… nak wat camne.. thats what typical malaysians are good at doing, hidup korg terlalu bosan sgt sampai kena bercerita tentang hidup org lain. sheesh. get a life n grow up la.

  57. idup faizal tahir….x patut ar mr.faizal kne ban…bkan dia bt salah papepun..stakat bke bju 2 hal kecik jer…x perlu nak kecoh..mr.faizal pun dah bt statement mnta maaf…

  58. mcm bonguk.. kalau besar bleh panjat pokok.. huhu

  59. kenapa artis skrg gila glamour ya..mgkn dunia dh nk t’blk

  60. Korg yg k0men lebey2 pn b0do cm die n artis2 laen yg xsedar diri tu gak.amik iktibar,muhasabah diri k0rg sndri,lg bgus.sm0ga kte rakyat malaysia,especially,muslim,djauhkn dr d0se2,kecik @ besar.psl hiburan2 yg lagha ni nk gado2,buang mse je.l0ok ar0und! Think Urself! Bncana btimpa2 sane cni.astaghfirullah

  61. ape la…ala lelaki bukak baju pun nk keco..besa btul la salah dia tue smp org nk hukum gile2…klu pompuan tebukak sane sini xpe plak kan..cube tgk mag mangga tue..ape yg xnmpk..sumbody shud do sumthing bout this..org kita mmg suka besa2kn cite la..

  62. haha~rmai nyerr komen about faizal~hee~hmm…at first tekejutz jgk dpt tau..but den..artis2 yg pkai tededah2 lgik trok kn?cume nmpk pusat je..kn aurat laki dr pusat smpai lutut~!hehee~~~tp bdn g work out dulu la k faizal?aru nmpk HOT~!

  63. ouchh ~ not bad!! I would pick this.. why not?

  64. people always make mistake ok…so,just look forward and behave our self to be more polite as a asian look…past is not always again ok..

  65. erm apa la depa ni…….bru bukak baju.bukan ada apa sgt pun…..melambak lg org kat luar yg bukak baju dikhalayak ramai….yg perempuan dedah aurat tu apa cite? kalo aku jadi faizal tahir..bukan bukak baju…..alang2 bukak seluar terus….

  66. asal nak kecoh lebih2? org melayu zaman skrg ni pun byk yg tak btl!!! biar la dia bukak baju… apa slhnya… bknya dia MEMANTAT kat atas stage 2… dia baru bukak baju korang dah kecoh bagai org KAMPUNG apsal? korang taknak ckp psl POMPUAN2 melayu kita yg pakai TUDUNG? atas je tutup tapi bwh TERKANGKANG!!!!!! (CUBA KORANG TGK DLM XTUBE 2) aku rasa korang mesti ada tgkkan? so lain kali sblm nak mengata org, lihat keadaan sekeliling korang dulu OK!!!! NOBODY PERFECT IN THIS WORLD OK!!!! kalau korang nak dia jadi perfect, baik dia jadi tuhan je. WHAT SAY U?

    • zara, i rasa apa yg u ckp 2 mmg btl!!!! sian si anak TAHIR 2… mmgla dia anak ustaz tapi lantak dia la nak buat apa pun. KUBUR LAIN2 UOLLS!!!!! bagila dia chance nak tunjuk bdn dia. KORANG ADA???? at least dia takla meruntuhkan rumah tangga org lain. Tak mcm si penyanyi NASYID pompuan kita lagi sorang tu… harap muka je cantik!!! PERANGAI MCM PUKIMAK!!!!! nway, kesalahan dia 2 besar taik idung je… ala korang ni mulut je kecoh sat lagi bila jumpa dpn muka silap2 mintak nak amik gambar. YE KAN? JGN TIPU!!!! psl dia bukak baju la skrg ni semua org kenal dia.. cuba korang buat mcm dia pastu msk kat dlm xtube. MELETOP GUA CKP LU!!! silap2 korang lg FAMOUS drpd FAIZAL TAHIR (MY SUPERMAN) THINK AGAIN B4 U GUYS OPEN UR FUCKING MOUTH!!! SALAMMMMMMMM…….

  67. emmm…knp soal bakat lbh pntg dari agama.?adakh mungkar nangkir akan tanya “sejauh mn bkat mu di dunia”?tidak saudara ku…adkh sbb kubur lain2,kt xperlu ambl tau psl saudara seagama kt…INGAT,seorg di hjung dunia mati tnpa ucap kalimah syahadah..seluruh umat islam dprsalah kn..

    kpd semua..

    igtlaa…

    kjayaan kt bkn pd anggota bdn..
    bkn pd bakat…\
    bkn pd rupa….

    TAPI

    kjyaan kt hanya dlm agama
    sejauh mn kt
    TAAT PERINTAH ALLAH
    DAN IKUT SUNNAH RASULNYE..

    pesanan dr HAMBA ALLAH

  68. anyway….faizal tahir is the best, kren banget deh……….gwe ngerasa stiap lagu yang didendangkan faizal best kok cuma yang iri sama dia aja yang bilang ngak ngak sama dia anyway faizal all the best to u , do the best sebab bukan diaorang yang kasi makan sama kamu.

  69. bagi yang mengadili faizal tahir di muka bumi ini dan yang rasa dirinya alim sangat, yang rasa dirinya betul hehe….gua bilang sama lu ya…….kita manusia tak layak nak mengadili sesama manusia sebab kita semua akan diadilli pada hari kiamat kelak. soal dosa dan kesalahan semuanya kerja allah yang maha kuasa dan bukannya kita manusia. kalian hannya nampak apa yang kalian nampak tapi bukan sebaliknya, kalian mengadili orang yang kalian rasa bersalah tapi dia langsung tak buat salah dgn korang hem…. tah tah yang bagi komen buruk tu tak pandang blakang dan tak ingat depan. silap orang dia kira silap dan salah dia yang lepas dan yang dia lakukan dan kesilapan yang akan datang tidak dia ingati. Faizal, just do what u think tak menyusahkan org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: