Siti Nursaerah and Siti Nursaidah Taruddin

.

May I have your attention please?
Will the real Slim Siti please stand up?
I repeat, will the real Slim Siti please stand up?

Here’s an update for Datuk K, L and M)

Kakak dan adik kepada Datuk Siti Nurhaliza pun turut kelihatan Mereka adalah Siti Nursaidah Taruddin, 32, atau lebih mesra dengan panggilan Ida (gambar atas, kiri) dan adiknya, Siti Nursaerah, 25 (kanan) antara yang dating ke uji bakat AF6 di Bukit Jalil. Source here.

“Kak Siti tahu saya datang uji bakat dan dia tidak pernah melarang saya. Dia selalu ingatkan saya supaya buat yang terbaik,” kata Saerah.

af6siti.jpg

~ by pickholes on January 19, 2008.

15 Responses to “Siti Nursaerah and Siti Nursaidah Taruddin”

  1. Hah…eloklah tu semua nak jadi penyanyi…bolehlah lepas ni tangkap Datuk A ke, datuk B ke, Datuk Z ke…..ahahaha….!

  2. Wel,gud luck girls!

  3. Kalau rasa diri tu ada talent, teruskan..teruskan….

  4. menyanyi lah2..menyanyilah..melalak la kome

  5. lepas ni bleh ar wat citer anak2 tarudin yg berkisahkan anak2 giler nak jadi penyanyi….

  6. lantak korang lah nak nyanyi ker..pastu aku sokong ko alivewire…nanti sume dato a to z kat malaysia ni kena ngorat…ha yg datin2 tu be aware ehhehehehe

    pastu cam kata kogi leh wat citer anak2 taruddin ganti cite anak2 sidek hohoho

  7. btul2… taruddin reti didik anak2 jd penyanyi.. bleh dpt datul taruddin r pasni.. berjasa kepada negara.. hahah

  8. teruk betullah suara kakak siti tu. macam langit dengan bumi. tak adil lansung utk orang lain……..dah nampak sangat biasnya somewhere…..pengkritik pun tak brani komen. yang brani cuma kak ogy…..malulah sikit…ko tu bini orang….nanti porak peranda keluarga gara-gara gatal nak nyanyi. bagus kalo suara lunak mcm adiknya……bkin malu malaysia aja!

  9. x payah lah nk nyanyi saida nangis lg bagusssssssssss
    suare klau sedap xpe gak….
    jage ank and sumi lg bgs……….

  10. nisyah…ko pegi mandi la, bau busuk jer!!
    mag…ko pegi basuh tangan, bau taikkk
    E-e…ko pi tanya ayah ko, nape ajar ko x pandai sedar diri??
    kogi…ko gi gosok gigi, busuk baunye…hati lg busuk
    alivewire…ko gi mampus, sbb ko yg mulakan…

  11. hahah~tp serious~muke saidah beda btol nan ct nurhaliza~n one more ting..saidah tk leh nyanyi~she cant be a performer~

  12. apsal owg len xskew k.ct??????
    pntang tol la………..
    pe2 pown,sye skong u all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok la tu!

  13. teruskan nyanyi kalo benda tu leh bwk ke akherat…

  14. lantak p leee satu family nk konke…..nk hidup senang..nk pungut duit byk2……hak org lee

  15. saya akan melamar Siti Nursaidah Tajudin
    Semoga mau Menjadi Pedamping Hidup ku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: