Khir Toyo nafi suntik Botox

Utusan Online, 4 Feb 2008.

Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Dr. Mohamad Khir Toyo menafikan yang beliau mengambil suntikan botox atau melakukan sebarang pembedahan ke atas wajahnya.

Sebaliknya, beliau dalam nada berseloroh berkata, rahsia mukanya yang kini semakin tampak lebih muda dan berseri adalah kerana gemar memakan tempe yang menjadi hidangan utama masyarakat Jawa.

khir-toyo-botox.jpg

~ by pickholes on February 5, 2008.

6 Responses to “Khir Toyo nafi suntik Botox”

  1. tempe ke tempek??

  2. PATUT LAH MUKA DIA MACAM TEMPE…..

  3. Kulit muka lagi tegang dari baby’s bottom from tempeh saje? Wah lepas ni satu dunia akan start makan tempeh hari-hari & company yang buat Botox sure gulung tikar punya…

  4. Dia ingat rakyat malasa nie bodoh cam dia kerr???

  5. aku menggali gelap dah makan tempe seumur hidup aku. tak pernah lagi aku dengar makan tempe buat kulit cerah sebab x cerah cerah pon.buat lawas ke tandas ada lah.

  6. hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: