“Budak Jolai”

A Felda Jelai 3 Production presents “Budaj Jolai”.

~ by pickholes on June 4, 2008.

77 Responses to ““Budak Jolai””

  1. may i ‘ve the film.

  2. tolong antar klip video bdk jolai…aku nk tngk gak..betul ke x

  3. Until now, nothing

  4. r u really going to send the video or just acah je?

  5. tolong antar kat aku klip video

  6. boleh tolong antar x?

  7. hanatar kat den gak…bulehhh

  8. aku nak gak tgk.Blh antar tak.

  9. ako pon nk gak..

  10. aku pun nak klip video.nak tau betul ke ataupun tak

  11. nak jugaklaa……

  12. tolong anto kat teman juge klip video budak jolai tu

  13. saper-saper ada clip video tu jgn lupa hantar kat email akak timah_68@yahoo.com.my

  14. waklu~

  15. anta untk aku gak

  16. wa ha ha ha ha haaa.. amik korang budak jolai.. ha ha..

    gud one!

  17. aku pun nk gak tgok budak ppun murah gile rm20 leh buat blue bodoh ye ppun zaman sekarang,ppun memang murah

  18. boleh tgk x film terbaru tu.. he he he

  19. ye aku pun nak tengok jer . mana tahu boleh share cara dia buat, aku tengok sama wife aku, so kite boleh buat

  20. Suruh pakcik tu tegok gambar ni , cam tulah rupo dia bilo buek kojo setan tu.

  21. mail me pls…memalukan..

  22. aku pun nak….

  23. aku pung nak tengok gak…

  24. nak tengok gak macam mana orang veteran buat keje

  25. ade sesapeer yg blh tlg fwd video tu kt tmn x?

  26. hai..

  27. Yeah…ekonomi naik…dapat duit banyak cara..tawar dengan murah pasti boleh..fikir2 lah cara cari duit..haram/hala..mampoi?
    http://www.mycris.net.ms/crizst_85@hotmail.com

  28. gila

  29. antar kt aq gak blh..

  30. bestttttttttttttttttttttttpunya

  31. besssssssssssssssssssssssssssssssssssssssst punya………………….

  32. mana nak cari video budak jolai tu??den pun nak jugak

  33. Kerja gila

  34. lol, nice pic tho😛

  35. blh send cerita budak jolai tu… thanks

  36. katne nak tengok klip budak jolai tu ye…..bagitau la….

  37. woit mane nyer video tu??
    wa nak gak nengok

  38. mcm mana nak download video tu ar?

  39. Oi, engkorang semua nak tengok Budak Jolai buat apo? Nanti jadi “keruntuhan akhlak”!!! Ha ha ha!!

  40. nak jugak ler …

  41. antar video budak jolai kat aku blh x

  42. antar video budak jolai kat aku ar………

  43. copek sikit tau antar kat aku video budak jolai

  44. woit…..aku blum dapat lg ma….sangap da ni….mcm mana ni kekawan

  45. up load la lam ni…leh kita kongsi pengalaman & pengetahuan….utk subjek sains kakakkakakkakaka

  46. bg cepat skit

  47. I dont think this video exist! It’s all propaganda to soften the harga minyak naik issues!

  48. entahlah ape lah nak jadi, semua gara2 duit, rm, rm, rm

  49. aku pun nak jugak videonye..send kat aku la……

  50. aku nak tengok, anta ye

  51. please send kt i video 2.i nk tgk….betapa tk bermaruahnya bdk jolai

  52. antar kt email kt aku gak erk…. plz oi….

  53. den pun nak tgk gak
    betino tu lawo ko ?
    mcm mano org tuo tu punyo gayo

  54. nak tengok gak wei…

  55. join dan download percuma di http://redzone-shaheiz.blogspot.com

  56. http://rapidshare.com/files/122255556/Bdk_jolai__1_.3gp
    ni klip pertama ada 2 lagi..sapa ada part 2 dan 3,hantar sini.

  57. part 2 selesai!
    http://rapidshare.com/files/122311997/Bdk_jolai__2_.3gp

  58. PART YG LAIN ADA KAT SINI http://REDZONE-SHAHEIZ.BLOGSPOT.COM

  59. bagi cam kat gua tengok jugo

  60. get it here :
    http://rapidshare.com/files/124732516/panas-video-budak-jolai.zip

  61. mna part 3 yer???

  62. wow panas

  63. tlng anta vdeo bdak jolai

  64. part 3 ada ke ?

  65. hallo gang….. ade ke part 3 nye…..

  66. bagus sangat laa buat blog cam ni…seronok ke? puas hati?1

  67. PEARG.. AKU DAH DAPAT DOWNLOAD LAA.. OK GAK VIDEO TU… HEHE

  68. BYK LAA BUDAK JOLAI PUNYA VIDEO SIAP ADE WPISOD LAGI.. ADUSS…. KORANG DOWNLOAD LAA , GUNA PAKEJ OK…

  69. KL KORANG NAK DOWNLOAD VIDEO BUDAK JOLAI NI, AKU LEH TOLONG… IKUT CARA NI… OK
    1) MASUK GOGEL DAN TULIS BUDAK JOLAI DALAM KOTAK SEARCH TU…
    2) PASTUBILA MACM2 ATIKEL KUAR KORANG KLIK KAT PETIKAN “”Myfath » Pak cik terlampau – Budak Jolai.3gp ?”” TU…
    3)DI BAWAH SINOPSIS CERITA PELAKON PANAS TU ADE LINK TOK DI DOWNLOAD.. KLIK SITU DAN MULAN DOWNLOAD…
    SELAMAT MENCUBA…

  70. HI SUME…SELAMAT HARI RAYA KAT SINI AKU JUST NAK INVITE YOU ALL CARI DUIT RAYA SKIT. JUST RM 10.00 JER SO SAMA2 LA KITER CARI DUIT RAYA K. LAYARI http://menjanawangpasif.blogspot.com

  71. aku…nk2 jgk…smua part…hahah

  72. tlg………..aku…snd jap kt aku..kt bunk_looser@y.m

  73. saje search pasal jelai..rupenye imej dan perkataan jelai ni buruk sangat ek..so ape kate budak2 jelai tlgla bersihkan imej nie

  74. Hi I am new to the forums I hope this is the best place to post.
    so yeah I am just saying hi http://www.homeinternetjobs.com.au/samsunglaptops.gif

  75. little mermaid fish,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: