Datukship ?? for Shah Rukh Khan

Datuk Shah Rukh Khan, WTF….

According to the CM Political Secretray,

“… penganugerahan itu sebagai menghargai sumbangan Shah Rukh Khan terhadap perkembangan pesat industri filem Hindustan di rantau ini, termasuk Malaysia.”

Amboi… banyaknya jasa dia…. Pak Abu Pelamin lagi layak rasanya…

~ by pickholes on October 11, 2008.

2 Responses to “Datukship ?? for Shah Rukh Khan”

  1. aku sebagai org melaka rs sgt malu dgn anugerah datuk kat SRK tu!ape ke bangang, bongok, lagi tolol nak bg datuk kat pelakon tu??! alasan si ali ketam sbb SRK tu ade buat miming menari2 lagu hindustan dlm movie latar belakang A Famosa! bahalul btl la ali ketam ni!alasan plg bengap penah aku dgr!

  2. Saya rasa ramai lagi yang lebih berhak dapat title nie cth org org kite yang pergi ke south pole dan org kite yang naik mount everest habuk pun tak dapat sedangkan sunbangan yang amat besar mengharumkan nama MALAYSIA di mata dunia. ceh tak guna betul kalau macam tu saya nak menari 10 sec boleh dapat tan sri tak coz srk menari 4.89 sec dapat datuk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: