Memey Suhaiza

NAMA: Suhaiza Suhaimi
TARIKH LAHIR: 25 Mac 1988
ASAL: Kota Tinggi, Johor
PENDIDIKAN: SPM
KERJAYA: Model, pengacara, pelakon
RANCANGAN: Diari Anak Seni Musim 4 & 5
DRAMA: Rahsia Sebuah Pengorbanan, Kalau Kasih Masih Ada, Jaringan, Karipap Istimewa dan Pontianak Air Jernih.

ATLIT IDOLA
Luar Negara
Christiano Ronaldo (Bola sepak)
Tempatan
Shalin Zulkifli (bowling)

Lagi satu, pelakon Lelaki yang sangat sangat diminati – Norman Hakim

~ by pickholes on October 31, 2008.

84 Responses to “Memey Suhaiza”

  1. minat punya pasal…

    http://www.hmetro.com.my/Friday/BeritaUtama/20081031090014

  2. ayah minat mangkok nih???
    xpaham2…

  3. hahaha, faizah ni sape? anak ke bro?? hehehe

  4. anak sulung dia lah, bro. Cun wooo…anak mix blood, Melayu + Chinese + Minah Salleh….Tu pasal lah dia xpaham2 tu…..!

  5. hmm…bukannya minat sebenarnya…

  6. tak salah dia ikhlas nak bg….

  7. ala, yang dinamakan artis, tak yah banyak songeh. ngaku jelah. jgn buat spekulasi yang boleh menyebabkan peminat buat dosa

  8. padan muke ko

  9. ingat la tuhan

  10. dl time knal memey die ok …tp skrg dh jd artis makin mnjd2

  11. bru ko tahu bodoh punya perempuan

  12. muka macam jambatan tak siap pun boleh berlakon

  13. ko ingat ko tu cun ker? muka kau ni macam muka pelacur jalanan yang selalu aku nampak. gatal

  14. berdosanya ko sbb porak perandakan rumah tangga org!! ko x rasa bersalah ker??? apa bestnye norman tu?? aku x paham la artis2 skrg ni..suker sgt kebas laki org!!!

  15. kenapa nak kacau suami org, cuba letak diri ditempat DIA, pasti anda akan rasa pedihnya.. macammana gyangnya rumahtangga org jgn cuba2 jadi penasihat percuma sebab awak tu belum kahwin lagi… fikirkanlah anak2 dia yang masih baby tu kesian sangat

  16. ak geram r ngn si memey ni??
    pe hal kaco umah tangga org??
    giler ar..
    xblaja agama ke??
    meruntuhkan masjid org,dosa taw~
    ak ckp ni bkn masjid yg konkrit wat ngn batu 2..
    tp msjid yg dbina dgn cinta n ksih syg..
    ak xfhm ngn artis skg..suke sgt kebas laki org..igt bagus sgt??
    dah la xcukup stahun jgung lg,da mgada2..bleh blah r…
    muke pom mcm mangkuk tandas..ak nk tabik spring r sape yg amek ko jd plakon..kah3…sanggup amik risiko ..rugi n bankrup..
    sedar la diri woi…berpijak ats bumi..tgk ats langit,tinggi @ rendah..kte manusia sme jek..byk dose..slagi ade mse n pluang utk bertobat..tobat laa…jgn nanti ble da mlaikt maut dtg,bru nk tobat..mse 2 pntu taubat da tertutup..
    dear memey,
    sudah trang lg bersuluh yg pbuatn ko 2 slah..
    dosa besar ko taw x..
    ape kate ko mule brtobat..
    bkn pe..
    abby n norman 2 da lme da bersame..
    da ade anak pon..lgpun abby bru jak ps bersalin..ko xfhm ke praasn die??
    owh..silap..mgkin ko xfhm sbb ko kejam~!!!
    ye..stu prktaan yg leh mggmbarkn dri ko..
    ak ulangi KEJAM!!!!!
    bijak gak ak ni berfikir..dr td ak tercari2 pktaan yg leh dscribe psl ko..
    KEJAM=CRUEL..
    ok,kte gune anologi ekk..
    cbe ko pikir dlm2..ko duk diam2..pas 2 cube ko bygkan
    diri ko dtempat abby..
    ape yg ko rse bile pompan laknat yg laen goda n rampas suami ko???
    ko suke???
    ahhhhhh………skg ne leh r ckp xpe..ko xhadapi lagi..
    wlaupn ak bru 16taun,ak fhm taw x prasaan org..
    bkn org jer…prsaan bintang pom ak taw..~
    maaflah klu ak terkasar..
    Assalamualaikum~~~~~~~

  17. mama harap sangat adik mimey semuka dan jelaskan segalanya pda abby dan umum. tak lah kitaorg ni buat dosa ngumpat u . ok

  18. sayang ku memey….bc tau…sedor2 ckit…kiter pompuan nie kena la jg maruah….aku nie bkn baik sgt pun…tp ok la dr ko…ko cntk…tp aku lg cntk….bc tau…
    Perempuan dan lelaki yang berzina, hendaklah kamu sebat tiap-tiap seorang dari keduanya seratus kali sebat ; dan janganlah kamu dipengaruhi oleh perasaan belas kasihan terhadap keduanya dalam menjalankan hukum agama Allah (SWT), jika benarlah kamu beriman kepada Allah (SWT) dan hari akhirat ; dan hendaklah disaksikan hukuman seksa yang dikenakan kepada mereka oleh sekumpulan daripada orang-orang yang beriman.”
    “Dan sesiapa yang tidak menghukum dengan apa yang diturunkan oleh Allah (SWT) (kerana mengingkarinya), maka mereka itulah orang-orang yang kafir.”

  19. kalo xde angin, takkan pohon tu nk bgoyang..
    kalo betul la kan ko tak salah.. waa baiknya ko kalo betul..
    kalo betul ko baik, nape xbdepan je ngan abby yg sikit punya baik tu.. mesti happy je ko “abg norman” backup ko kan3?? haha
    tak ngaku salah, tp jantan tu nyorok plak dlm stor..
    ko pun satu.. perempuan ni.. kne la pandai jaga maruah.. mak bapak xajar ke.. sekolah dlu pun xblaja ke..dh nama perempuan.. 3pg xbalik umah lg.. dan2 ckp xsalah.. apa ke bangang nye la ko ni.. haiya..
    malaysia ni pun satu.. nama je negara islam..
    ptt hukuman hudud tu jalankan.. at least kat org islam yg teramat jahil ni.. nama je islam.. taik ko la..

  20. jahat ko sial memey..wt abby mcm 2…ko ingat ko 2 cantik sgt ke??rupa pon mcm kerang bucukk.wakawakawakawaka….wt rumah tangga org porak peranda je..dah lame ke ko wt keje sial nie?xsedar dri langsung..xingat azab tuhan ke??sah2 ko nie msuk neraka jahanam…mintak2 la tak…hahahahahahahahaha..betina xsedar diri langsung..sblm 2 terlambt,,baik la bertaubat…allah akan menampuni setiap hamba nye yg bertaubat…tapi hangat2 taik ayam sudah…pas2 wt lgi keje hina nie lg…name pon islam tpi berkhalwt lgi ngan bkn muhrim..sedar la dri ckit…cian kt mak bapak tau..lagi2 mak yg ngandung kn ko 9 bln 10 hari..harap2 dri 2 sedar yerk..AMIN

  21. Kalau awk sebab segalanya & jika awk punca fitnah.tunggulah azb Allah.k nak tunggu kita org semua bc Yassin untk awk.biyo panas bdn,ye lah wat jahat.baik cepat btaubat.Awk ingt nnt klu dh dpt abg hensem ,awk dpt jd istri soleh k.awk tu muda lg.rasa tggjwb pn kurg.asyik nk enjoy j.berangan nk khwin cepat konon.cr la jantan lain.Ala setakat lawa ko kurang la,lawa lg abby,dan ko xnmpk cnth istri mithali pun.akk nshtkn ko g sambg blaja lg.dr tergedik2.pahala pun dpt,Allah lg sayg.goodbye.

  22. memey sememeh!!! meluat aku tgk dia nih!!!

  23. la..ni ker perempuan bingung yang berlakon dalam citer pasrah tu?aku ingat lawa la sampai norman kemaruk sangat tak sabar tunggu bini bersalin.woi memey, memangla norman syok kat ko sbb semuanyer tengah tengang! cuba umur ko 23 esok start dah kendur2 terutama ‘benda’ ko tu.mana tau selalu pakai!

  24. wah….nampaknya suma org marah2 ni dgn si memey ni….
    yup, we should be angry with her..i think think norman is sooo tolol isn’t he?? wanna opt for a younger gal…she will be old too, then go for another younger gal???

  25. salam..wah2 semakin panas isu ni..mcm pisang goreng panas..pada chater yg tengah hangin 1 bdn,wat mengucap..aku tau korang mrh tp jgn smpi mengaibkan diri sendiri…nasi dh jadi bubur,,sepatutnye korang beri semangat kt abby bknnye kutuk laki dia..laki dia memang slh,biar Allah yg beri balasan kt dia..klu korang beri semangat kt abby dia akn berasa tenang skit..dan dpt menyelesaikan mslh dgn baik…phm la skit perasaan dia..dia amat memerlukan kata2 semangat kita..
    chaw chin chaw

  26. buat kak abby tersayang..sesungguhnya Allah sedang menguji hambanya kini..hanya sabar dan doa sahaja yg mampu menjernih keadaan.. kalo kak abby rasa keputusan tok berpisah dgn jantan tu..adalah kptsan yg terbaik teroskan la..kami sentiasa menyokong di blakang kak abby.
    sesungguhnya tiada apa2 yg istimewa ada kat jantan dan betina tu. lupakan sahajalah dorang yg haprak 2… biarkan dia dgan khdpan dia..kak abby teroskan perjuangn hdp dgn anak2 kak abby yang comel2 tu.. ingatlah kak abby, ALlah sentiasa bersama orang2 yg sabar…

    buat jantan tu, ko ingat la cket pengorbanan sorang istri. padahal Tuhan dah tunjukkan kat depan mata ko masa abby nak bersalin anak ke 2 dulu. ko taw kan masa tu susahnya dia nk bersalin nak bg anak kat ko.. tp apa yg dia dpat… hanyalah air mata kecewa.. ko tu kiro trglg dlm gol yg istmwa…ko taw x jantan!!!! ni apalah x abis2 bg komen ‘saya dan betina’ tu adalah sbg hubngan professional..taikkkk ko.. pkol3 pagi hbgn profesional…pas2 x abes2 nak pertahankan betina tu dpan wife plak tu.. ko pikir la perasaan dia cket.. asyik2 mak bapak betina tu… apa kes????

    buat betina tu…insaflahhhh ek…
    myb ko tu budak bodoh lagi kot bru umur 20 taon xtaw nak menilai yang mana baik dan yang mana buruk…
    da la eh…berhentilah.. don be hipokrit.. 2 u all..

  27. salam semua…kpd abby, bersabar la ya. hidop mmg penuh dgn dugaan. setiap manusia ada aje dugaan & rintangan idop. harap abby terus kn idop bersama anak2 yg comel tu k.

    wahai memey yg baru setahun jagung dlm dunia artis, henti-hentikan la merosak kan rumahtangga org. agak ko x malu ker? weii org johor kaya dgn ilmu agama la, x kn tu pun ko x tahu… ko ni betol2 dh mencemarkan nama baik org johor la… punyer la ramai kaum adam dlm malaysia ni awat hang g kacau laki org… agak mu pikiq muka mu tu lawa ker? kalau mu tu nak di bandingkang dgn abby, abby tu lbh lawa lg dr mu… mu kalau kawin pn dgn norman lom tentu mu leh bg zuriat kat dia. abby dh terang2 dh ada anak2 dgn norman… jd mu toh sah la nk jd baik melayan norman….luaran mmg la cantik molek, tp dlman lom tentu bagus laaaa….

    better ko balik kg, ko duduk diam2…wat malu aje mak bapak ko la memey oiiiii….. ko ni bkn nk menjaga nama baik keluarga malah dh di cop perosak, pengacau, pemusnah kebahagiaan rumah tangga org lain….

    kalau muka ko ni la di calon kn dlm mana2 arward, aku rs awal2 lg nama ko dh di padam kn…..jd x pyh la nak buang masa… ingat la weiiii Allah lbh mengetahui apa yg ko wat. apa jua kejahatan yh ko dh wat Tuhan akan balas sekejap aje… Skrg ni dunia balas dunia…

    abby….semua org akan menyokong abby demi mempertahankn hak wanita….idop abby…

  28. hm..nak nafikan ape lg?ngaku je la norman yg ko bsalah..n also memey..juz admit ur mistakes!jgn bdolak dalih dgn mnafikannyer..
    knp la mememy nie sggup mrosakkan rumah tangge org?mgkin ko tak tau prasaan seorg isteri bile dpt taw brita yg cmnie sbb ko memey lom kawen..tp cube ko bygkan kalo bnd2 cmnie trjadik dalam rumah tangge mak ayah ko?camane kalo ko dapat tau yg ayah ko di tangkap khalwat ngan ppuan len?ape yg ko rase?mesti ko maki hamun ppuan tue kn?gitu gak la prasaan abby..ko kene fhm la memey..jgn pntingkan diri sndrik..ko muda lg..xde bakat lak 2..(opss)…fahamilah prasaan ppuan..kaum ko..

  29. sokong ngan shaizwanira….

    tak de perasaan ke? eeeee…..memalukan kau jerrrr!!!!!!!!!

  30. buat malu orang felda johor jerklah kau nie…….memey cepat bertaubat …….

  31. aku igtkan lawa sgt…lawa lagi si abby.

  32. lorr..ni ke memey..kwn aku ckp ,kaki die lagi lawa dr ko, memey..

  33. benci aku memek ni

  34. memey….sorry ckp ek….dulu aku nie, minat ngan ko…..mcm idola aku la lebih kurang….tapi after what u doin to abby i hate u soooooooooo much and all ur pic kat dlm bilik aku tu aku dh buang masuk dlm tong sampah……buang mase je…..aku ingatkan ko ni baik ….tp hampeh…….aku lagi suke abby tau ….she is pretty than u …..jgn nak perasan ….baru je nak naik….dh buat hal ….bla la lu…..

  35. ko ker memey? arap mke j lawa.. hati busuk!! bau bangkai! blah la.. dlm cter lara rind mahsri bkn men bek ag mke ko..upeny mcm ney.. taubat la.. da trng2 slh ko.. minx maap la kt abby tue..wt abby.. tabahla.. sume ney ad hikmahny.. mayb allah nk tunjuk..

  36. NORMAN GATAL. MEMEY GATAL. BOIKOT NORMAN> JGN TENGOK DRAMA DIA. HIDUP ABBY. DAH TAU SI NORMAN TU LAKI ORANG BUAT APA KACAU.huh. HIDUP ABBY. NORMAN TU TAK PATUT BUAT LAKI DAN MEMALUKAN INDUSTRI MALAYSIA DENGAN SKANDAL MURAHAN> BENCI NORMAN DAN MEMEY.

  37. memey ngan fasha same je prangai…suke sgt kaco suami org…mcm dh xde laki lain je dlm msia ni…lps ni sume boikot dr tgk cte lakonan norman ngan memey…

  38. ko ni mke lawa tp gatal bukan main.yang ko tergedik2 kt laki org tu knp?dh xde jantan lain ker!!!

  39. AHAD, TADI TENGOK MELODI REAL PULAK ABBY MARAH NORMAN.DAH LA ABBY BARU LEPAS PREGNANT. TAK BALIK RUMAH. KESIAN ABBY CARIK NORMAN SAMPAN KAT LOKASI,PADAN MUKA NORMAN. DAH 2 KALI DIA BUAT ABBY MACAMTU. ABBY NI PENYAYANG SEBAB TU DIA TAK PISAH DENGAN NORMAN 2006.HAMPEH PUNYA NORMAN TAK GUNA. SYUKUR ABBY DAH MELAHIRKAN ANAK. BAYANGKAN KALAU ABBY TENGAH MELAHIRKAN ANAK DAN ADA ORANG BAGI TAU NORMAN DITANGKAP KHALWAT LAGI PARAH. SYUKURLAH ABBY DAH SIHAT SIKIT.SO JANGAN TENGOK CERITA NORMAN DAN MEMEY.BOIKOT JA DRAMA NORMAN TU.BARU DIA RASA.BEGITU JUGA MEMEY, LETIH-LETIH SEPUPU DIA DARLING BAWA KE KL UNTUK BERLAKON DAN JADI SUPERSTAR.TAPI MEMEY NI MEMALUKAN DARLING DAN KELUARGA NGASRIZAL HUH.TAK TAU DIUNTUNG BUAT ONAR LAGI DENGAN SUAMI ORANG.DARI KAMPUNG KE KL JADI CAMTU LAK HUH.MEMALUKAN ORANG JOHOR JA. KALAU NAMPAK SI MEMEY NI LEMPAR JA MUKA DIA NI NGAN TELUR BUSUK. BAGI PRODUSER FILEM ATAU DRAMA JANGAN AMBIL MEMEY DAN NORMAN HAKIM NI BERLAKON LAGI.SEBAB PEMINAT DI MALAYSIA TIDAK MAHU TENGAOK DRAMA MEREKA LAGI.KALAU DIAMBIL BERLAKON BUANG DUIT SAJA PRODUSER DI MALAYSIA.

  40. memey dan norman sama aje… kdua-duanya memang gatal tak tau diri, saya sebagai pminat awak-awak berdua dah tak minat lagi, tak ada guna meminati kau orang berdua yang sudah kotor dan memalukan artis malaysia…. harapkan rupa aje lawa tpi prangai memey dan norman macam sampah hodoh kotor menjejekkan…..satu malaysia tau,singpore dan brunei….norman kalau sudah prangai gatal itu memang gatal…memey pun kalau dah murah itu memang artis murah….sedarlah wahai insan….

  41. kesian abby…NORMAN kau akan menyesal kerna kehilangan kak abby…

  42. jangan gantung abby x bertali

  43. nikah cerai ni bkn pkara mmain. AA penah jd janda sblom kwin NH,cinta punya pasal NH ttp terima AA seadanya. Kisah sedey pceraian depa 1st time dulu & rujuk hanya slepas 1minggu,mbuktikan meka mmg pasangan yg saling memerlukan. pu3 rasa AA bkn la teringin sgt gelaran janda,tp rajuk dia yg wat ati dia tawar. Mmg la sbg artis, suma kisah idup depa org tingin nk tau… pehtu abis seMALAYA org jaja.. tp andai meka jujur, tidak hiporkrit, statemnt xdolak dalih.. xla tperangkap dgn kata2 sendiri. Nape kata si bdk seMemeh & NH xbhubung lepas Pasrah… alih2 tangkap khalwat dlm ofis.. pehtu claim majikan dgn pekerja. Huargx3… bodoh siut statement tu… ni kata depa difitnah Nikah Lari kt Siam… ada ke org yg bodoh nk percaya ckp korang nih??? dh terbukti la korang dua ni mmg kaki klentong…

    tp kalau btol la seMemeh ni terdesak sgt nk kawin NH ni sampai kawin kt Siam… hehehe… mmg sesuai la dgn taraf ko.. layak sgt la.. stakat leh kawin kt siam je la standard ko tu… org lain kawin kt otel… kt dewan.. pakaian serba indah lg glamour… meriah.. potong kek btingkat2.. kad jemputan wangi, 2 tahun xilang bau… ko stakat boleh sijil nikah dr siam jer… silap2 ko pon xleh nk baca sbb tulis dlm tulisan siam… huargh3x… nk pecah perut aku…

  44. memey mmg ppn gatal n siot. 1st time aku tgk muke dia mmg aku da tau die ni ppn gatal. Muke dia mmg x cun..x lawa pn. Nenek aku lg lawa..memey jadi pelakon pn bukan ny sbb bakat die..tapi sbb kn Darling org amik die beLAKON. Aku geram sgt tgk ppn sial ni..klu aku ade chance jumpe die,nk juga ku lempang muke die ngan ikan busuk. Abby lagi lawa dr engko la memey…Norman nk kn engko bkn ny ape..nk kan benda tu je! Bodo!!

  45. memey dasar pompuan gedik
    n murahan.sape stuju??🙂

  46. nyway,
    abby DUA KALI GANDA CUN dari si gedik neh…
    dahla x lawa,pangai pun buruk…
    baek xyah ada kat dunia ni..
    menyemak ade laa…
    oh ye,memey ni not educated..
    patutlaaa x reti pike……haha.
    stupid+gedik+hodoh+low class=MEMEY

  47. norman prasan muke hensem..
    pdhal,x leh blah je…
    x sedar diri dah ada wife n kids..
    nk gak mngatal..
    BODOH..

  48. memey momok…kau la pompuan plg busuk buruk hodoh mcm babi utan prgai pn mcm babi utan ko ngan norman sma jeee.ko ni mcm mnah indon kat tp jln 2 ha…xde kja lain nk ambk lki org je kje nye,ko ni ktrunan mnah indon kot sbb 2 ko sbjik mcm dia org…da la mke mcm JEMBALANG..NTAH2 KO NI JEMBALANG YG KUAR DR AIR TJUN KOTA TINGGI KOT,sbb 2 skrg ko lri dlm utan tnggl ngan babi utan

  49. norman ngan memey mmg kki klentg yg si norman plak kta dia kna tngkp khlawat dlm keadaan bkja…ada xorg dlm keadaan bkja smbyi dlm stor yg glap,ITU TANDA NYE ORG YG MMG BKHALWAT,mb masa jais smpai dia org tgh tut3,sbb 2 1/2jam bru bkak pn2 smpat lg nk pkai sluarrr…gram la aku dgan bruk 2 ekor 2…

  50. muka mcm cibai..
    si norman tu mmg jantan gatal, tp dgn adanye pmpuan miang mcm sememeh ni la makin mjd2 gatal si norman bodoh tu..
    klu aku jd abby, mmg aku ckp ngan anak2 aku yg bpk nye da mati.
    bt malu je ada bpk mcm ni.
    klu si memey yg sememeh ni adik aku da lama kena parang dgn aku.
    bt malu org johor je..

  51. hye memey…nape u sanggup buat mcm gitu…ak nie sampai menangis bila tgk muke abby kat whi ari tu…aku bole rasakan ape yang die rasa….aku harap ko bole bersemuka dengan si abby tuu….aku pun tak tau lerr….dulu ko jual nama farid kamil konon korang bercinta…rupa2nyer saje letak nama farid untuk ko bersenang-lenang dengan norman hakim…ingat lahh wahai memey….tuhan kalau nak balas Dia bagi cash aje..ko unggulah balasan dariNYa..mungkin lebih hebat dari yang sekarang ini…adios!!!

  52. Buat si memey yang jalang!!.Aku tau ko dah lame rosak sejak di bangku sekolah lg!!.mber aku 1 skolah dgn ko dulu dan byk sumber ckp ko ni dah lame rosak!! so kalau ko sangap nakkan batang nape kau xjadi GRO jerk?? nape perlu kacau hak orang lain???pukimak punye prempuan!!!.

  53. Hey memey minah sundal!!.nape kau sangup wt mcm2 kt abby!! kau perempuan ke iblis??.memang nampak sangat ko ni gile batang!!.puki2 mintak dirodok jerk kan!!!.AKUpun rase yang ko ni dah lame rosak sbbtu lah ko sangup main gn laki orang! sbb ko xtahan nak batang kan!!.sbb bagi aku kalau prempuan fresh xkan wt mcmni!. Kau sanggup pilih laki orang untuk puaskan nafsu kau kan!!.Ku ni prempuan gile seks kot!!!.puki ko tu sentiasa berair jekan!!tgh2 mlm jumpe norman bagi puki!! seronokx??mesti puas kan??berapa round main dgn norman??.Kalau ko dah sangap sangat aku boleh bagi berapa banyak batang yang ko nak??yang panjang??besar??janji bukan laki orang!!Sial punye betina!!!.Puki2 xboleh diam asik nak batang je agaknye!!.sundal!!Gua rase mcm nak bunuh je si memey ni!! dgr namepun dah cukup wt gua meluat!! Mapos r lu minah!!!! Pukimak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  54. memey…lu pikir la sendri.da jdik nak pkir pe kan?tu la…uma sewa punye la bnyak kt kl ni.pehal ko nak dok kt opis org?org dtg keje pagi2 tu kompem ke ko da bgun?kate pas citer pasrah da x jumpe….da ni nape lak ble ade kat opis norman?klu btol ko x salah,nape ko diam?berani kerana benar tau…norman pun…nape la sampai ati ko biakan abby n anak2 camni…abaikan tggjwb ko sbg ketua keluarga.dose tau.da tu nk tambah dose ngan khalwat lak.ish..ish…playboy sungguh.abby tu teruk mabuk mase anak yg last ni nape ko sanggup bia die?lelaki dayus la…

  55. muka cam cipan lar pempuan ni….

  56. babi punye betina…

  57. puan jalang,…!!!

  58. babi ko pompn gatal bijih… den tusuk lobang bebulu ko kang dengan besi paneh baru tau!!!
    to mak bapak ek!! tolong ajar sikit si sial yg x lawa 2!!!
    ak pown x taw cam ne boleh jadi model!!! aduh!!!!
    mesti ko dah bagi pan**t dekat org atas 2!!!
    ko sial2!!!!
    yg jantan ne pe hal lak!!!
    dah nak bemadu 2 mintak lah kebenaran!!!!
    bodh!!
    dah berzina da hati nak sebut name ALLAH S.W.T to lagi!!
    ko gile ke!!!!
    kite ne sume bukan dok dalam dunia tok selame2 nyer!!
    ingt kematian!!! igt akhrat!!
    tolong lah pelihare agame kite!!!
    dah lah malas nak ckp lebih2!!!
    org dah x bodoh nak bt cam ne!!
    jahil lah ko dalam agame!!!
    ptt nyer dok ulu2 neh lagi kuat pegangan agame ek!!
    ni tidak!!!!
    rosak!!

  59. ishh.lam dunia skang mcm2 bnda leh tjadi..contohnya kes ni lah.xsdar diri btol bdk memey nih.hr[ bdn jak lawa,tp rosak.uwekkkk!!apaka??

  60. apa ler ngkorang nak marah kat memey dan norman ni… barang dah jadik.. biarkan ler.. lagipun memey tu cantik sebab tu ler norman tegila2 kat dia.. dah tu memey tu menurut c norman kan dia tu bijak orangnya…
    c abby tu plak semakin gemuk ler.. sebab tu lah norman pegi carik pompuan yang lebih muda dan jelita iaitu Memey..

    ngkorang tengoklah… pasti memey dan norman ni kan kawin tak lame lagik!!

  61. memey gatal, c norman pun lagi gatal. anak nak lahir pun tak bertaubat lagi, makin gatal. memanglah sifat norman tak boleh nak ubah…kawin cerai beratus kali pun tak habis2. silap haribulan dgn memey pn dia buat gitu. tak hairan…!!!!

  62. bnd dah jd ..nak kecoh pon tak gune..tp tak bmakne aku nie pnyokong si memey k.aku sokong abby..abby go gurl..cerai je..wat makan atie je simpan laki cm2..kang dr berisi,tros kurus..so,,gi mampos ar ngan jantan nafsu kuda tue k..

  63. memey dan norman pasti akan kawin tak lame lagi… yay!! Memey and Norman 4ever

  64. ats aku gune i.d penyokong ni msti kaum kerabat si memey..xpun memey sendiri…atau sejenis makhluk yg tergolong dlm jenis mcm memey gak suke goda laki org / runtuhkn rmhtgga org..hahaha.. hrp 1hari nnti memey jgk akn mrasa ape yg abby rase..mgkn rmhtgge nye pule diganggu sbg ujian / balasan dari ALLAH…mase tu baru prasaan abby…. smoga abby tabah brsama ank2…ALLAH/keluarge/peminat akn sntiase brsama abby…

  65. *mase tu baru memey tau prasaan abby andai rumhtggenye pule diganggu oleh prmpuan jenis mcm dia..

  66. arap memey tabah mnghdpi sgla umpatan dr org…

  67. apa ble buat… kalau dorang kawen pun kita nak buat mcam mana kan? benda dah jadi..🙂

  68. norman dlm melodi ari tue nangis2 …taular dier pelakon tp x kan kat luar pom nk blakon nangis2 jgk…klu salah ckp salah …nie x asyik nk putar belit mcm meggi dah…

  69. JAUHI SERANGGA PEROSAK RUMAH TANGGA INI. KALAU TERSEREMPAK….CEPAT SEMBUR RIDSECT KE MUKANYA.

  70. memey x taw mlu…mka tembok..x rsa brsala pon..apa yg dia lkukan ngan laki org…eMm..mlas nak ckp klo ckap pon mcm la memey taubat..lgi pon norman ngan abby da sah brcerai..so memey gmbira la…ngan norman 2..

  71. eMm..apala gna nak rmpas laki org…xde mkna nya..yg ada mkin owg bnci..

  72. memey xpaya la nak jd artis…xde org pun sdi tngok lakonan wak 2..bgus wak jd prampas laki org je…spya bla mti arr..taw la..

  73. sorry to hear about you hey sis kalau you da brubah hati bley couple ngan i hahahhahaha hamidah!

  74. TADI TGK KT WANITA HARI INI (WHI) 13.1.2009…MENYAMPAH,MELUAT TGK C MEMEY…
    KLU BTL MEMEY NI ORG ISLAM..TAU ISLAMTAU HUKUM HAKAM..APASAL DIA NK BERDUA2 KT OFIS NORMAN SIANG KE MALAM KE ???..BERDUA2 DGN BUKAN MUHRIM…BERDOASA TAU !!!..MEMEY DAN KELUARGA MEMEY BODOH,BENGGONG,X TAU HUKUM AGAMA,AKHLAK…MEMEY NI MCM XDA JANTAN LAIN DLM DUNIA NI…NK JUGA BERKAWAN NGAN LAKI ORG…SMOGA SATU HARI NNTI MEMEY AKAN RASA LEBIH TERUK DARI ABBY RASA SKRG NI….ABBY ABADI,,WE LOVE U…BE PATIENT OK…HOPE ABBY AKAN DAPAT YG LEBIH BAIK LEPAS NI…JAGA DIRI,ANAK2…

  75. MEMEY X TAU MALU…OFIS TU MILIK ABBY DAN NORMAN…YG DIA NK PI LEPAK KT OFIS NORMAN TU APESAL ???…NORMAN PUN JANTAN SIAL,MIANG…HARI NI HARI NORMAN BUAT KT ABBY…TGK SATU HARI NNTI,BILA NORMAN DH KAHWIN LAIN..ISTERI BARU BUAT KT NORMAN LEBIH TERUK…BARU NNTI U RASA CAMANE ..

  76. Kalau I baca respond2 teman2 kita di sini, semuanaya menyampah dan sangat benci dgn Memey, tapi napa ya Memey masih kata orang sekeliling tak mencemuh dia? I rasa memey dan mak bapa dia ni bodoh kerbau kot..! kah3…sbb tak malu langsung ngan perbuatan memey ni. Ada hati pula memey ni nak bangkit semula konon sbgi artis. Memey tk sedar dirikh yg memey tu tak ubah ppuan lorong gelap?..klu dah ppuan lorong gelap tu tau2 sjlah krjanya cari pelanggan sj..kah3. TV3 ni pun sama bengang, ketandusan rncgn nak disiarkan.adakah memey pula diadakan rncgn khas..bodoh..I dah benci ngn TV3 skrg ni.! Semua org tau Ab brcerai ngn Norman pun sbb Memey..apa lgi yg memey nafikan..? mungkin rumahtangga Ab ada masalah tapi Memey tk boleh masuk campur..itu urusan rumahtangga org kalau tak gatal n memang nak rampas suami org ..ya dak rakan?..Pendek katanya jika benar Ab nekad bercerai akhirnya krna Memey ditangkap Khalwat ngn Norman, dan jika benar sebelum ditangkap khalwat memey dan Norman memang menjalin hubungan cinta.. maka.. I sumpah memey akan mengalami musyibah yang sadis dan tragik dalam hidupnya selepas ini sebagai balasan kpd penderitaan dan pedih hati yg Ab alami kerna Memey..dan juga jika Norman dan memey menikah akhirnya sebagai suami isteri, semuga rumahtangga mereka akan ditimpa bala dan musyibah yang bertimpa2 sehingga mereka merayap di muka bumi ini..amin..! Ab u kuatkan semengat..lebih baiklah u lepaskan Norman tu..sbb tak guna simpan suami gatal mcm tu..asyik kena tangkap khalwat je..memalukan Ab je.. Jaga diri n anak2, ingat Tuhan. Teruskan kerjaya dlm bidang seni..rezeki ada dimana2. Semuga Tuhan melimpah kurniakan rezeki kepada Abby Abadi selamanya.. Amin.!

  77. haishh..memey2..
    xfaham la kat ko nih..bagi alasan mcm2..
    ader meeting kol 3 pagi kat ofis dgn norman??hurhh…weyy igt ni oversea ker leyh meeting berdua2an kat ofis tyme2 camtu??lu fikirlah sndri..logic ker.. buat malu btol..
    ko kalo dah salah tu, ngaku je lah..xyah nak bg 1001 alasan..(tp kalo dah buat salah tu mane ade org sggup ngaku ekk =)lantak korg lah memey..norman..
    n satu lagi aku tak faham ngn FAMILY C MEMEY..kan memey ade ckp family dier tak menyalahkn dier atas ape yg blaku..haishh..kalo bpk aku lah, aku rase dah kne botak la kepale aku nihh…8liz family dier larang dier pg ofis norman tyme2 camtu..dah tahu xelok naper tak tegor??? mmg nak sgt anak kene tangkap basah kerr??pastu leyh kawen free2 ngn norman ekk??wakakakkaa…

  78. Untuk produser filem & drama di Malaysia. Cari pelakon lain. Jangan ambil Memey. Ini cadangan ramai orang…

  79. Untuk produser filem & drama di Malaysia. Cari pelakon lain. Jangan ambil Memey. Ini cadangan ramai orang…

  80. BIOR LA….TU DORANG PUNYER HAL..XSAH MASUK CAMPUR..ASALKAN DORANG BAHAGIA..ABBY POWN DAH ADER ORG LAEN GAK KAN..

  81. cntek dok memey ni,,=)

  82. erkk..ko nie memang muka x malu la.. dah penghancur rumah tangga orang.. ko nie ade ati & perasaan dak?? ko nie mcm babi betina..

  83. ade reason…………apa reason die ar agk2??norman gatal?memey gatal?atau dua2 gatal??norman lak knp mst jd mcmtu?kak abby nmpk baik je..snggup beranak ramai2utk tmbh ksh syg.tp,norman.mmmmmmm…si memey lak dah tau jantan tu ada ank bini,soh laa lyn lbh2…so,slh sapa??RENUNG2KAN…semuanya ketentuan Allah,tp Allah juga srh kt berusaha agr m’jauhkan diri dr perkara2 mcmni..ntahlah..mmmmmmmmm……..

  84. pmpuan ni mmg giler meroyan….muka bkn lawa pon…belakon hrp publisiti murahan….rampas kbhagian umh tgga org len….1 hari t psti allah bla semua p’buatan nye,,,,
    POMPUAN MURAHAN….Muka x besalah jer…apasal la ada gak nk amik dia jd pelakon…muka mcm sampah…..klu aku jmpe…aku sagat jer muka nye kat jln raya…bio sedar diri skit….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: