Norman Hakim – Abby – 3 juta untuk cerai?

No.. not Norman la, lagi pun dia tak bersalah, dia hanya bermesyuarat dengan Memey secara sungguh sungguh professional pada pukul 3 pagi. Artis artis kita memang professional belaka!

It’s Ronnie Wood of Rolling Stones! He was reported offering his estranged wife a £3 million-a-year for out of court divorce deal.

I am sure she’d say “I do” to that kinda proposal. Damn that’s a lot of money for dumping your plastic melted faced creature.

The 61-year-old lucky bastard is dating a 20-year-old Russian Ekaterina Ivanova.

~ by pickholes on November 3, 2008.

13 Responses to “Norman Hakim – Abby – 3 juta untuk cerai?”

  1. buat abby, tak ada ape lagi yang boleh saya cakap, sabar pun rasanya dah ramai yang cakap. fikirkanlah untuk diri abby dan anak2 rasanya peluang kedua yang diberi sudah disia2 kan . saya tak tahu cerita or krisis disebalik ni.. jaga diri dan anak2. go women u must storng

  2. Abby sabar ye, banyakkan berdoa,berzikir & ingatlah Allah.Akk doakan Allah lindungi famili abby.Kalau benar ini fitnah,masa norman nak ceraikan abby nanti mesti dia menangis,dgn erti kata dia masih syg & x sanggp berpisah.Walau ape pn sebelum kluar dr rumah bc lh doa yg dpt menghindarkan diri dr fitnah.Abby pakailah tudung ye, kerana wanita yang menutup auratnya lg Allah sayang & d terima doanya.

  3. huhu…btul gak kate2 die ni….harap abby kuatkan semangat dan relax dulu untuk elak buat kputusan yg x wajar………..

  4. abby..sabar la..shaiz fhm ape yang abby rase..abby pk la same bg pluang lg kat norman ke x..bukan skali die dah hancurkan hati n prasaan abby,die biarkan abby,,tak amek tau psl rumah tngga..die buat abby mcm tak wujud..tanpe dia pon abby bleh maju..sbb abby berbakat..ok?byk2 kan beramal..

  5. sabar itu ada hikmahnya,tuhan tak akan membiarkan umatnya menderita.bahawasanya doa orang yg teraniya adalah doa yang di makbulkan allah.sikit masa lagi pempuan tu akan rasa juga balanya.dan norman satu hari nanti akan menyesal seumur hidup

  6. abby berbakat dan ada rupa,jangan risau tanpa si norman penipu tu pun you boleh berjaya.Yang penting jaga anak-anak tu.Kuatkan semangat.Bukan hansem mana di norman tu pun.Bangla kat kedai mamak tu pun lagi hansem.

  7. betul tu..bukannya abby x bleh idup tnpa norman kan??
    klau abby b’cerai..cnfirm norman yang nyesal..coz dia wat cm tu kat org yg x slah..papa pown don’t give up ok?? banyak2 kan b’doa & b’sbar

  8. Abby kuatkan semangat…..norman dan memey semoga berbahagia…..tahniah memey sebab bina kebahagiaan dari air mata org lain….kau memang perempuan gatal….x sedar diri….norman kan laki orang , yg kau gedik n miang sgt kejar dia buat aper
    kau ni pun satu lh norman…dah dapat isteri cantik n jelita dan baik mcm abey pun kau ngenyam2 nak carik pompuan lain….bayangkan betapa susahnya abby bwk anak kau kedunia….kau gedik2 crk betina murah n gatal mcm memey….

  9. Tahniah abby coz nak bercerai dgn norman. Lelaki sprt norman jgn diberi muka sangat. I paling menyampah tengok norman menitiskan air mata semasa terima surat dr abby. If masih sayang abby why cipta masalah…I tak fham apa maksud norman mengatakan Abby pemberi semangat & Memey jadi penyelamat. Tiada wanita yg sanggup menerima org yang dicintai curang dgn wanita lain. Buat betina 2 harap2 akan dtg u pun trima apa yang abby dpt masa ne…. LOVE ABBY

  10. To abby…byk2 bsbar k..ingat allah..tawakal byk2..lepas nie pndg trus ke depan,jgn toleh ke blkang…take care of u bloved kids,kesian dorng tau tngk abby sedih..jgn anggap pnceraian itu satu titik akhir hdup abby..anggap itu ujian…to norman,slmt bbhgia dgn memey..satu hri nt ko akan tau dn mgerti ape tujuan untk brumahtngga..sptutnya..kamu saling tolak ansur.ade mslah bincng sama2..bukn bcerai..norman,,sebaik baik isteri yg ke dua,baik lagi isteri pertama…memey,stu hri ko akn tahu mcm mane rase nya kalau ko di tmpat abby…dah tau lelaki tu dah bristeri,bersempadan la sket..jgn smpi org ckp ko nie anak dara x beradab,xde maruah..malu nt!!!!!

  11. hi.. abby.. girl powerr… sabar byk2 erk… abby jaga anak2 baik2 insyllh bile mereka dh besar mereka akan ingat abby yg terbaik buat diorg.. tentang norman tu lantak dia la.. nk mampus ker ape ker… abby pon xde kurangnyer … anak dh 3 pon still vok lagi… nanti pasti norman nyesal punyer..

  12. btui ler kak abby dgr la nachat peminat smua,hidup mesti d teruskan jaga anugerah yg tuhan bagi 2 elok2 ye

  13. last kali…hari yg kak abby cakap tipu dkt norman,sepatutnye kak abby kena jerit mcm dlm gambar PUTERA SYAZLAN tu baru ler klas biar padan muka norman….ok la apa2 pn kak abby tetap vok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: